Hogy szoktassam le erről a babámat?
6.vagyok
A cseresznyemag párna nekünk sem segített. A Gripe water vált be leginkább (nem múlt el teljesen a hasfájás, de láthatóan kevesebb görccsel járt), 1 hónapos kor után esetleg kipróbálhatod.
Szerintem az teljesen természetes, ha egy 2 hetes baba állandóan cicin szeretne lenni, ez lelki szükséglet is nála, 9 hónapnyi biztonságos hasban-lét után minden erejével azon van, hogy hozzád simulhasson, érezhesse a bőrödet, hallhassa a szívverésedet. Neki még az éjszaka-nappal megkülönböztetése is megoldandó feladat.
Nem lehet, hogy még nem igazán álmos, amikor 8 után le akarod fektetni? Az első hetekben én is sokat nyűglődtem ezzel, nehezen találtam el az ő ritmusát. Ahogy csúsztattam a lefekvést 1 órával későbbre, nem nyűglődött annyit elalvásig. Valahogy 8 hetes kora körül álltak be nálunk a dolgok, addig néha azt hittem, megbolondulok a tehetetlenségtől. Addigra ő is sokat fejlődött, megismerkedett az alapokkal, és én is jobban rájöttem, mivel tudom segíteni az elalvását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!