Hogyan szoktassam rá a pici babámat a cicire?
Szia!Az én kisfiam sem akart cicizni,kiköpte,és úgy csinált, mint amikor valaki undorodik valamitől.Aztán az egyik csecsemős nővér mondta, hogy próbáljuk meg bimbóvédővel.Így már tetszett neki a dolog,és szépen evett.De sajnos nem sokáig,mert kevés volt a tejem,pótlást kellett neki adni.
Ez egy ötlet, hátha nálatok is beválik.
Boldog babázást, jó egészséget nektek!
2éves anyukája
Nálunk is igy kezdődött! mivel lapos mellbimbóm van, igy nem tudta rendesen bekapni, szivni, ezért nekem is ajánlották a nővérek, hogy vegyek mellbimbóvédőt! behozattam a férjemmel és onnantól kezdve ment is a dolog, volt mire harapnia! próbáld ki te is, ahogyan itt már mások is javasolták!
1 hetes és 2 napos baba anyukája
Sok sikert!
(fili)
Ha cumis üvegből eteted lehet cumizavar mint 21:42 írta nagyon jól. A mellbimbó behelyezését a baba szájába megmutatták a kórházban vagy a védőnő?
Ha fejed kézzel pl: Marmet-módszerrel jön a tej? [link] ha jön akkor a sokszori kínálás is segíthet.
És feltétlenül hívj fel egy szoptatási tanácsadót annyira az elején vagytok talán még tud segíteni. Sok sikert és jó egészséget kívánok Nektek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!