Hogyan szoktassam le babámat a bimbóvédőről?
Kislányom már 4 hónapos,de még mindig csak bimbóvédővel hajlandó enni.Még a kórházban szoktatták rá,mert anélkül nem ment neki.De nagyon szeretném,ha sikerülne leszoktatnom.
Kíváncsi lennék tapasztalatokra,véleményekre akinek már sikerült.
Nekünk akkor sikerült elhagynunk kb. ugyanennyi idősen, amikor a lányom elkezdte majszolni az öklét (fogzás megindulása).
Ami segíthet: inkább olyankor próbáld védő nélkül szoptatni, amikor nyugodt. Pl. már félig tele a pocakja, evés után cumikázni szeretne, vagy (fél)álomban, éjszaka, félhomályban, simogatva stb. Ugyanazokat a "trükköket" érdemes kipróbálni, mint szopási sztrájk esetén.
Én csak simán levettem a cicimről és nélküli is szopott. Egy pillanatra lelassult és összeráncolta a szemöldökét, de aztán szívta!
Arra vigyázz, nehogy begyulladjon a melled. Hirtelen akkora inger érte a mellemet, amikor elhagytam a bimbóvédőt, hogy brutális mennyiségű tejem lett (már előtte is sok volt) és begyulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!