Csak én utálok szoptatni?
Pár hét múlva már kialakul a technikája, és tök jó lesz. Én szerettem, amikor már ügyesen szopizott, lehetett közben olvasni, filmet nézni, beszélgetni nyugodtan, tényleg jó volt.
Az első nehézség miatt ne állj át tápszerre, rengeteg dolog lesz még, amitől nem lehet azonnak megfutamodni. Kitartás.
Attol, hogy a csapbol is az folyik, hogy a szoptatas milyen jo es szep, meg egyaltalan nem az mindenki szamara, csak szegyen bevallani, mert ettol mas rettento kedves anyukak szemeben kevesbe jo anyukak vagyunk.
Az elso par hetben az en mellbimbom is tiszta sebes volt, uvolteni tudtam volna a fajdalomtol, a bimbovedo pedig nem kellett a lanyomnak. Aztan meguntam, es nem engedtem, hogy nyammogjon rajtam, amig ereztem, hogy szivja, addig cicin lehetett, amikor mar csak cumizott rajtam, elraktam a cicit es simogattam, babusgattam. Ezen kivul probaltam betartani a 3 orat is a szopik kozott. Igy egesz jol megkedveltem az erzest es tobb turelmem maradt a babamra.
Kitartas kedves kerdezo!
ha ennyire fáj akkor valami nem jól csinálsz,hívj fel egy LLL-es szopis tanácsadót és kérj tanácsot (egy telefont megér a szoptatás szerintem) nem szabad fájnia ha jól van mellen. használj bimbóvédőt ha nagyon kivagy.
Egy a lényeg ne add fel mert fáj meg mert sokáig szopizik (pl én órákig képes vagyok ebédelni,szépen megrágom élvezem a falatokat, a férjem 2 perc alatt bezabálja...érted?!?!?! minden baba más,a Tied ilyen,fogadd el és add neki azt ami számára a legjobb)
Hidd el az elején a nagy többség szenved. 7 hete szoptatok az eső 3 hét nálam is szörnyű volt.Néha most is parázok, h elég-e a tejem, jól fejlődik stb... Azért szeretek szopiztatni szerintem nagyon kényelmes, megfelelő a hőmérséklete, mindig kéznél van, nem kell sterilizálni, ja és szinte ingyen van. A fájdalom elmúlik, szopi előtt próbálj arra gondolni, h most már nem fog fájni :). Kitartás,hidd el fogod még "élvezni" is.
Ha van időd tényleg nézd meg az lll oldalát szerintem sok hasznos tanács van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!