Ha kicsi a mellem (75B) akkor fogom tudni szoptatni a babámat? Vagy nincs összefüggés a kettö között?
Ezt én is így gondoltam, nem elbizonytalanítani akartalak, ahogy az előző hozzászólásomból láthatod, csak egy kis kijavítást tettem. (szoptatós oldalakon sokszor azt írják, hogy a nők 99%-a tudna szoptatni, ha mégse sikerül, akkor valamit, lehet, hogy a tudatlansága miatt, elront. Na ezzel az állítással nem értek egyet)
Vissza térve 75B még csak nem is kicsi mell, de a kis mell sem akadálya a szoptatásnak. Problémák ezernyi más dologból szoktak eredni. Egy rész az előbb említett tájékozatlanság, bár az internet világában egyre kisebb részben. Lehet hormonális eredetű probléma, fizikai (pl. tejmirigyek száma), lelki (nagy traumától elmehet a tej - volt erre példa az ismeretségi körömben), stb., stb. De nem kell ezekre gondolni, mint ahogy a szülés előtt sem szabad a rémtörténetek miatt bestresszelni.
Minden rendben lesz. Nyugodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!