Valaki magyarázza már el nekem léci, miért jó a minél tovább tartó szoptatás?
Az első félévben természetesen nagyon fontos, de mikor a baba már eszik rendesen, akkor is hasznos az anyatej? 1 éven túl meg mire jó, amikor már mindent esznek szinte?
Bocsánat, kövezzenek meg érte, de nekem olyan morbid és groteszk, amikor egy járni tudó gyerek megy szopni, a kivitelezést már nem részletezem...
Érdekes véleményed van, fejőstehén!
Abszolút nem kell rengeteget enni és inni, hogy szoptatni tudj, csupán egészségesen kell élni.
Azt nem értem, miért nem választottad el őket előbb, ha megterhelő volt számodra a szoptatás. Ha nem okoz örömet, akkor minek??????
Egy nem fejőstehén, 2 gyereket ÖRÖMMEL szoptató édesanya, akinek így kerek a világ.
08:27-es!
Ezt a gyermekeid SOHA meg ne tudják!!!!!
Ha az én anyám lennél, most nagyon szomorú lennék...
Ha az állatvilágot vesszük alapul, és úgy számolunk, ahogy minden más emlős fajnál szokás, akkor a gyerek 6-7 éves koráig csak szopnia kéne...
uh erről ennyit...
Ugyan már, miért kellene az állatvilágot vennünk alapul?!
Baromságokat ne írjatok már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!