Valaki magyarázza már el nekem léci, miért jó a minél tovább tartó szoptatás?
Az első félévben természetesen nagyon fontos, de mikor a baba már eszik rendesen, akkor is hasznos az anyatej? 1 éven túl meg mire jó, amikor már mindent esznek szinte?
Bocsánat, kövezzenek meg érte, de nekem olyan morbid és groteszk, amikor egy járni tudó gyerek megy szopni, a kivitelezést már nem részletezem...
Hát igen, nem véletlenül lett nullára lehúzva!!!
Az én mellem is sebes lett az első gyermekem szoptatásánál kezdetben, de összeszorítottam a fogamat és szoptattam tovább. Nem szabad kényeskedni, a gyerek az első, az ő igényeit kell figyelembe venni. Tudtam jól, hogy hamar "bejáratódik" a cici, vagyik hozzászokik az igénybevételhez és minden rendben lesz. Lám így is lett, immáron 2 éve. És ha úgy alakul, hogy a kicsim 3 évesen is szopizni akar majd este elalváshoz, nem fogok neki nemet mondani.
"Csodálatos és természetes képességünk, hogy saját testünk bölcsőjébe befogadjuk, életképesen világra hozzuk, majd anyatejjel tápláljuk, védjük és vígasztaljuk gyermekünket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!