Legalább egy évig tartó szoptatás annak ellenére, hogy a gyermek ritkábban szopik?
4 évig szoptattam. Természetesen nálam is ritkultak a szoptatások. Sőt olyan is előfordult 2 éves kora körül, hogy 1-2 napot a nagyszülőknél töltött, mégis folytatni tudtuk, hiszen a tejtermelés nem áll le néhány óra, vagy nap alatt.
Kérek mindenkit, ne támadjon rám, már megkaptam a magamét ezen a fórumon. Most egy konkrét kérdésre adtam konkrét választ.
A kérdésben benne van a válasz: így alakult. 1 éves koráig alig fogadott el más táplálékot, és utána is nagyon igényelte a szopást. Én meg hagytam. A két bátyja, ill. azóta a húga 1 éves koruk előtt elválasztották magukat, Őket meg nem erőltettem.
Akkoriban úgy éreztem, hogy természetes, ha sokáig szoptatom, most meg ha beszélek, vagy írok róla, leszedik a fejemet. Pedig szép és meghitt időszak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!