Valaki magyarázza már el nekem léci, miért jó a minél tovább tartó szoptatás?
Az első félévben természetesen nagyon fontos, de mikor a baba már eszik rendesen, akkor is hasznos az anyatej? 1 éven túl meg mire jó, amikor már mindent esznek szinte?
Bocsánat, kövezzenek meg érte, de nekem olyan morbid és groteszk, amikor egy járni tudó gyerek megy szopni, a kivitelezést már nem részletezem...
Hogy miért jó a gyereknek? Na, majd én leírom!
2 éves múlt a gyermekem, még mindig szopizik.
Képzeljétek, a 3 hónapos testvérével együtt. Végig szopizott a terhesség ideje alatt is. Hozzáteszem, ő akarta, én nem erőltettem.
Persze hogy lehet beteg! De hamarabb felgyógyulhat a betegségből. Egy hasmenéses vírusnál pl. semmit nem evett, ivott csak szopizott.
Egyébként pedig óriási lelki táplálék nekik. Mi ezzel a gond? Az hozzáteszem még, hogy 2 éves kor után már nem szoptatom meg nyilvánosan, mert ilyen és ehhez hasonló gondolkodású emberek megrökönyödnének. Maradjunk csak a 4 fal között. Most pedig megyek és megszoptatom mindkettőt:). Pá!
Egyébként óriási baromság ezen vitatkozni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit tesz.
Ez van kisanyám, én maximalista vagyok még ebben is! De ezen igazán nem érdemes felhúznod magad!
A kérdés kiírója pedig biztosan levonta a tanulságot az érkezett válaszokból.
Szerintem meg az a nem normális, aki így gondolkodik, ahogy te.
Miért ne részesülhetne egy olyan PLUSZ kincset érő táplálékból, ami több mint 2000 élő sejtet tartalmaz? Olvass már utána, mit tartalmaz az anyatej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!