Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az hogy ha én nem...

Miért van az hogy ha én nem akarok a gyerek érettségijéig szoptatni akkor le vagyok pontozva?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 23:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
18%
Lehet,hogy egy kicsit elkanyarodtunk a kérdésedtől,de ez a pedofil párti undorító hozzászólás sokunkat felbosszantott.Bár nem hiszem,hogy az illető komolyan gondolta,hanem a megbotránkoztatás volt a célja.Ezt el is érte nálam.Egyébként ha nem akarod sokáig szoptatni,akkor tegyél úgy,de akinek a babája még igényli egy éves kor után is azt is természetesnek kellene venni.
2009. ápr. 9. 10:14
 32/37 anonim ***** válasza:
28%

Elolvastam azt a sok "értelmes" hozzászólást, amit nekem, elvetemülten szoptató anyának címeztetek:-) Igen, szoptattam a lányomat 3 éves korán túl is, az óvodát 4 évesen kezdte, de teljesen mindegy, ez szintén magánügy. Nem az én szórakoztatásomra történt, hanem mert a kislányom szerette, és még ma, 3 év múltán is csillogó szemekkel emlegeti. Én soha nem szólom le a tápszeres anyákat, és olyan is van, aki még azt sem ad a gyerekének, hanem mindjárt tejjel kezdi... De itt túl sok a nagyon okos anyuka, aki esetleg irigy arra, aki igenis tudott szoptatni, mert évekig volt teje. A 2. gyerekem volt, cumisüveget és tápszert életében nem látott, max. a boltok polcain.

U.i.: a lepontozás egyáltalán nem érdekel, csak rajta;-)

Szép napot, jóindulatú gondolatokat mindenkinek, némelyekre nagyon ráfér:-D

2009. ápr. 9. 10:32
 33/37 A kérdező kommentje:
Szerintem nem irigy rád senki. Csak furcsa , ennyi. Egyszer a Kiskegyedben olvastam h egy külföldi nő 8 éves korukig szoptatta a gyerekeit. Na azon eléggé elszörnyülködtem.
2009. ápr. 9. 10:41
 34/37 anonim ***** válasza:
47%

Egyvalamiben tuti biztos lehetsz: nem irigy rád senki :)

Én személy szerint sajnálatot érzek.

Nekem is volt tejem, még egy idegen gyerekre is jutott belőle, itt nem erről van szó.

2009. ápr. 9. 11:09
 35/37 A kérdező kommentje:
És szerintem nem a gyereknek kellett ez hanem inkább az anyának.
2009. ápr. 9. 14:07
 36/37 anonim ***** válasza:
20%

Mit lehet ezen ennyit vitatkozni?

Addig kell szoptatni a gyereket, amíg az orvos javasolja.

A gyerek az immunrendszere jelentős részét az anyatejből kapja, ha nem kap elég ideig, akkor rossz neki.

Egy idő után meg kialakul az immunrendszere, akkor meg már hiába minden.

Nekem még egy gyerekem sincs, de ami itt megy, az olyan mint valami erőfitogtatás.

2009. ápr. 13. 21:29
 37/37 anonim ***** válasza:
70%
Ne haragudjon az a hozzászóló, aki 3,5 fél évig szoptatta a gyerekét, de szerintem sem normális dolog. És ez csak neki kellett, nem a gyereknek. Ő nem tudott elszakadni a gyerektől, és ez valószínűleg a gyerek egész életében így marad. Nem foglalok állást, megértem azt is, aki nem szeretne sokáig szoptatni, attól nem rossz anya senki. Viszont aki még az oviba menet is szoptatja a gyerekét, az csak magára gondol, és nem a gyerekre. És ráadásul gyárt elméleteket is, hogy miért jó... Inkább kérdezzen meg egy gyerekorvost.
2010. máj. 11. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.