Az én kisfiam is 11 hónapos, el nem tudna lenni egy nap sem az anyatej nélkül.
Pár hete volt a TV-ben egy riport, hogy az anyukák beálltak a 6 hónapig tartó szoptatásra, holott a gyereknek az lenne a legjobb, ha legalább 2 éves koráig szopizna!!
És nem a tápanyagért, hanem a lelkiek miatt!!
Le lehet pontozni.
2009. ápr. 8. 10:28
12/37 anonim válasza:
8:50-es vagyok:Nem tudom,hogy a fiam meddig szeretne még szopni,de az azért durva,hogy undorítónak találod ha egy 2 éves gyerek még szopik.Szerintem ezt undorítónak látni nem szabadna.Az anya közelsége és a tejben lévő hormonok megnyugtatják őket és ők tudják,hogy mikor készek a leválasztásra.Van aki már fél évesen nem akar tovább szopni,de van aki tovább igényli.Mondjuk nekem is elég nagy teher,hogy nem igazán tudok nélküle kimozdulni,de ez van.Egyenlőre még kell neki a cici,de nemsokára ez is el fog múlni.
2009. ápr. 8. 11:13
13/37 anonim válasza:
Az én fiam 21 hós koráig szopott, 6 hós korától, csak reggel este. És én el tudtam menni nélküle akárhová, vagy volt hogy pár napig, sőt 1 hétig is a nagyszülőknél volt.
Amikor hazajöttünk, ott folytatta, ahol abbahagyta.
Mellesleg megjegyzem, hogy most másodikos és eddig egyszer hiányzott a suliból 3 napot betegség miatt.
Egyébként úgy voltam vele, hogy szopik ,ameddig akar, nem határozatm meg, hogy x hónapos koráig fogom szoptatani.
2009. ápr. 8. 11:33
14/37 anonim válasza:
Undorító, ha egy nagyobb gyerek szopik?!?! Egy anyuka szájából inkább ez undorító, hogy ilyet leír... 3 és fél évig szoptattam a kislányomat:-) Magánügy szerintem, de most ez kikívánkozott.
2009. ápr. 8. 12:24
15/37 A kérdező kommentje:
3 és fél évig? Te jó ég! Ha tényleg ennyire jól ment kár volt abbahagyni!
2009. ápr. 8. 14:11
16/37 anonim válasza:
Tök érdekes, hogy ha egy apuka "piszkálja" a 3 és fél éves kislányát vagy kisfiát, akkor azt lecsukják pedofília miatt, az anyukák meg mindent megtehetnek a gyerekükkel ...
2009. ápr. 8. 14:42
17/37 anonim válasza:
11:33-as, én igazán örülök, hogy ilyen ritkán beteg a gyerkőcöd, de azért ez nem ezen múlik.
Családban 2 óvodáskorú gyerek van, az anyatejes állandóan beteg, már 3 hós korától kezdve mindig mindent elkap és nagyon nehezen mászik ki belőle, a tápszeres gyerkőc pedig elvétve náthás.
2009. ápr. 8. 14:48
18/37 anonim válasza:
Szerintem az utolsó válaszoló beteg...:(
2009. ápr. 8. 14:49
19/37 anonim válasza:
14,42-re gondoltam az előző üzenetet.
2009. ápr. 8. 14:50
20/37 anonim válasza:
Szerintem is sajnos... Ilyenkor nem a gyerek szopik, hanem anyuka szopatja magát .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!