Ha valaki nem tud sokáig szoptatni, miért kell itt rögtön lenézni?
Figyelt kérdés
Persze a szemrehányó kérdésekre gondolok, ami nem is kérdés igazán. Egyrészt kinek mi köze hozzá, másrészt miért elképzelhetetlen, hogy valaki ha a feje tetejére áll, akkor sem lesz elég teje? Én ettől még teljes értékű anyának érzem magam, miért néznek le mások?2011. júl. 12. 18:58
21/23 anonim válasza:
(fili)
Ok. Magázódjunk, ha egy negyvenegynéhány éves öreg:))
De azt azért még nem hiszem, hogy gyepes is vagyok. Ön ezt írja."ön nem tudja megérteni hogy igenis vannak olyanok akik nem tudnak szoptatni" Megdöbbentő pedig magyarul írok. Valószínüleg mást olvas. Azért mert ösztönzünk,biztatunk itt néhányan már ezt a konzekvenciát kell levonni. Sajnálom. Én sem reagálok a továbbiakban, mert úgy látom a sértődöttségét rajtam vezeti le.
És amit leírtam a saját gerekeimről az is hülyeség. De ezt mindenki csak sok év múlva fogja megtapasztalni sajnos a saját bőrén. Mint a gyerekeim és én.
23/23 Zsöff85 válasza:
Azért mert nincs olyan hogy valakinek nincs elég teje. Olyan van hogy időre szoptat, és emiatt valóban nincs, de ez nem jelenti, hogy ne lehetne… én meg azt nem értem miért csak az anyák 20%-a olvas utána normálisan a témának, a többiek elintézik annyival, hogy nincs elég tejük. Elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!