Kinek mi a véleménye? Tényleg pótolnom kellene az anyatejet tápszerrel?
Most komolyan magyarázzam el, hogy miért nem éhezett, miközben ilyen ütemesen nőtt? Nemár, logika!
Mindegy, akkor ezek szerint ő vagy nem gép, vagy rosszul működik. Én szerencsétlen. :S
Kérdező, a korai hozzátáplálástól sem fog jobban megindulni a gyerkőcöd, pláne, ha ilyen típus. Ráadásul az egészségének sem biztos, hogy jót tennél vele, ha korán kezdenéd etetni, akármilyen bio és friss ételekkel teszed is.
Én a helyedben nem aggódnék már ezen, a napnál világosabb, hogy szépen fejlődik és nem kér több tejet sem. :)
Örülök, hogy hasznát veszed, akkor még pár dolgot írok: :)
tapasztalatból tudom neked mondani, hogy pótlás mellett nem kell elapadnia a tejnek. én már az elejétől fogva pótolok, mindig előtte meg is szoptatom a babát és igaz, hogy nagyon lassan, de még gyarapszik is a tejem. de ettől függetlenül tényleg csak akkor szabad pótolni, ha indokolt, ez még nem egyértelmű nálatok.
hozzátáplálást majd úgyis megbeszélitek az orvossal, védőnővel. én is hamar el akartam kezdeni, de még így is, hogy tápszeres, nem javasolták, csak öt, de inkább öt és fél hónapos korától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!