Most hogy van ez a dolog? Szoptatás.
Mindenhol azt hallani, hogy szoptassunk minél tovább, mert így alakul ki az ősbizalom,jót tesz anyának-babának, a tejci immunerősítő...etc. Mégis a 'sors' olyan anyukákkal hozott össze akik nem szoptatnak. Mondván fogyóznak, nyűg a gyerek amikor cicizik, nem alussza át az éjszakát...
Engem meg lassan földönkívülinek néznek,mert mi a hogy az én lányom 9hós és még mindig ciciztetem. Persze kap 10órait,ebédet,meg uzsit, de vizet,teát nem, illetve a reggelit+az alvós cicit nem szeretném kiváltani 1éves koráig és a vacsi sincs még kiváltva.
Most akkor én vagyok marslakó, vagy mi a helyzet?
ÁÁÁ ne törődj vele :) Itt ez egy ilyen népi játék :D Ha szoptatsz az a baj, ha nem, akkor meg az. Szép lehetsz, okos nem. Első lányommal, pl az első fél évben azt hallgattam, hogy a tejem, túl zsíros, túl vizes, túl sok, túl kevés, túl ilyen, túl olyan, a lényeg az, hogy minden, csak a babámnak nem jó. Aztán mikor elmúlt egyéves, és még mindíg szopizott, akkor meg az jött, hogy én vagyok a kisajátító anyuka, mert ráerőszakolom magam, meg a cicimet a saját gyerekemre, és hogy ez minden csak éppen nem normális. Három éves elmúlott, mikor abbahagyta a cicizést, igaz akkor már csak este elalváshoz kérte.
Jelenleg négy hetes múlott a kisebbik lányka, de a héten már megkaptam, hogy a tejem, túl zsíros, ha nem, akkor meg nem elég zsíros :DD Ezt egy másik anyuka, így ránézésre megállapította nekem az orvosi rendelő elött. :D
Egymás mellett ültünk, és megkérdezte, hogy szopik e a baba, és milyen időközönként. Mondtam neki, hogy szopik, és kb mennyi idő telik el két szopi között ( igény szerint szopizik, így ez elég változó, de megpróbáltam kielégítő választ adni. ) Mire rámnézett és azt mondta:
- A tejed túl zsíros.
Én: -Az kizárt.
Ő: - AKKOR MEG NEM ELÉG ZSÍROS!!!
Szabályosan rámförmedt :DDD Azóta nem is nagyon tudok aludni :DD
Úgyhogy ilyenekkel ne foglalkozz, csináld úgy ahogy te szeretnéd, a többiek meg mondjanak amit akarnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!