Most hogy van ez a dolog? Szoptatás.
Mindenhol azt hallani, hogy szoptassunk minél tovább, mert így alakul ki az ősbizalom,jót tesz anyának-babának, a tejci immunerősítő...etc. Mégis a 'sors' olyan anyukákkal hozott össze akik nem szoptatnak. Mondván fogyóznak, nyűg a gyerek amikor cicizik, nem alussza át az éjszakát...
Engem meg lassan földönkívülinek néznek,mert mi a hogy az én lányom 9hós és még mindig ciciztetem. Persze kap 10órait,ebédet,meg uzsit, de vizet,teát nem, illetve a reggelit+az alvós cicit nem szeretném kiváltani 1éves koráig és a vacsi sincs még kiváltva.
Most akkor én vagyok marslakó, vagy mi a helyzet?
Ne agyalj már ezen.
Szoptass amíg ez jó nektek és kész
Szia!
Másfél éves a lányom és szopik...Rám is szoktak furcsán nézni...De én inkább büszke vagyok, hogy eddig kitartottam (és még amíg neki szükséges ki is fogok), főleg mikor egy-kettő anyuka itt is közli, hogy tudott volna de önző volt!Én meg akkor nézek furcsán, és legtöbbször vagy nem is nagyon beszélgetünk tovább, vagy ezta témát szigorúan kerüljük!
Én nem szeretek ítélkezni,mert sokan nem tehetnek róla, hogy tápis a babájuk, és én mindenkiről ezt feltételezem aki nem szoptat, de mikor elmondja hogy direkt akkor már nem értek egyet!
Sokszor én is úgy érzem, hogy jó lenne már fogyózni, meg meginni egy energiaitalt....De kibírom hisz én akartam!Szeretek szoptatni, nem függő a lányom, reggel délben este szopik!
Éjjelt átalussza!Sőt csak anyatejes korából is volt 3,5 hónap amíg 9-9-ig aludt!Szóval én így a szopi babás hátrányaira nem is panaszkodhatom, egyedül a asúlyom ami zavar! :)
Szerintem ez a hozzáállás sokkal ÉRTELMESEBB, mint amikor itt is azon nyekeregnek, hogy nincs kedvük szoptatni!
Felháborít, ha inkább tápszert ad valaki a babájának puszta kényelemből és önzőségből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!