Mennyire intim dolog a szoptatás?
Figyelt kérdés
Én el sem tudom képzelni, hogy a férjemen kívül mások előtt így etessem a babámat. Anyu, anyós stb... sem.
Tudom, hogy ez természetes dolog, de számomra nagyon intim, meg például a szex is természetes, mégis kettőnkre tartozik.
2010. jún. 29. 20:18
1/6 anonim válasza:
Sokszor szoptattam nyilvános helyen,mert nem akartam bezárkózni azokra a hónapokra/évekre,amíg szoptatok.Ha eltakarod a babát-és persze magadat-,akkor észrevehetetlen mit csinálsz.Megmondom őszintén,kevésbé zavart ha egy parkban kellett szoptatnom,mint amikor anyuéknál tettem ugyanezt.:)
2/6 anonim válasza:
Elég intim! :) Én sem igazán tudtam volna elképzelni régen, hogy mi lesz. De mikor megszületett a babám, valahogy elmúltak ezek a dolgok. Ő sírt, mert éhes volt, én meg megetettem. Ha kellett akkor az autóban, ha kellett az állatkert közepén... Persze pelenkával takarva, keresve egy eldugottabb helyet. Intim, de nálam erősebb volt a természet törvénye. :) Egyébként meg majd meglátod. Lehet, hogy te szülés után is elképzelhetetlennek tartod majd, hogy más előtt szoptass, akkor is, ha semmit nem látnak.
3/6 anonim válasza:
Számomra is intim dolog. A kórházban a szobatársaim kitett mellekkel szaladgáltak, a nővérek nyomták nekik, stb. Én ettől prűdebb vagyok, vagy lehet bárminek nevezni. Egyetlen nővértől kértem segítséget, csak ő látta a mellemet. Azóta is csak a férjem nem zavar, hisz csak ő lát fedetlen mellekkel, sőt ugye teljesen meztelenül is. Mert félreértés ne essék: az ágyban vadmacska vagyok gátlások nélkül...KETTESBEN. A szoptatás is ilyen intim dolog számomra.
Nem vagyunk egyformák, de ez nem baj :)
4/6 anonim válasza:
Intimnek intim, de ha hordozókendőben van a baba, és rajtad szoptatós felső van, esetleg pluszban egy kardigánnal, akkor nincs ember, aki meg tudná állapítani, hogy éppen mit csinálsz. Úgyhogy nyilvános helyen is lehet diszkréten csinálni, hiszen valóban nem tartozik másra a mellem:)
5/6 anonim válasza:
Nekem az, én nem szoptatok nyilvános helyen. Azt sem szeretem ha a családtagok nézik. A férjemen kívül senkit nem tudok elviselni, én is láttam szoptató nőt (még nem volt gyerekem) nekem nem volt jó érzés látni,zavarba jöttem és azt éreztem ez nem rám tartozik. Pedig nő vagyok.Ő egyszer csak elővette a mellét és szoptatott. Ez csak a gyerekre, a férjemre és rám tartozik.
6/6 Vilcsianyuja válasza:
Én csak "félprűd" vagyok, nők előtt simán előrántom a cicit, férfi viszont csak egyetlen van, aki láthatja, nyilván a férjem. Szegény apósom, úgy sajnálom, mikor ki kell vonulnia, mert tényleg rossz lehet neki, hogy minenki ott lehet, anyós, sógornőim, dédimama stb, nyilván a férjem is, ő meg cammoghat ki. De nincs belőle konfliktus. Amúgy szükség törvényt bont, volt már, hogy úgy jött ki, hogy a gyerekorvosi rendelő várójában szoptattam meg a babát, behúzódtam egy sarokba és próbáltam lazítani. Néha félre kell tenni a makacs önös elveinket, hogy a babának jó legyen. De nem ez a kedvenc sportom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!