Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan győzhetném meg? Úgy...

Hogyan győzhetném meg? Úgy sajnálom, h elszúrja. Annyira befolyásolható.

Figyelt kérdés

A sógornőmről van szó. 1 hónapos a kislánya.

Anyósom(az ő édesanyja)szerintem nagyon rossz tanácsokat osztogat neki. A sógornőm nagyon kedves természet, ragaszkodik a szüleihez és mindent elhisz az anyukájának. Vagyis szerintem nyilván nem hiszi el ezt már, de mégis hallgat rá.

Anyósom állandóan azzal jön, hogy nagyon fontos a napirend kialakítása a kisbabánál. Vagyis 3 óránként etetni, hamarosan 4, mert már nagyobb..

Szegény meg hallgat rá és már apad a teje.

Én többször próbáltam neki segíteni, s kimondtam azt is, hogy egy hülyeség, amit Anyósom mond. De ő annyira erőszakos természet. Segíteni akar, jóindulatú, de nagyon makacs. Próbáltam már olyanokat is mondani sógornőmnek, hogy az anyukája őt pl nem is tudta szoptatni, férjemet is csak 3 hónapig, ne hallgasson rá, ma már elavult módszereket tanácsol neki.

Én 15 hónapja szoptatok, próbáltam diszkréten már segíteni, de nem volt eredménye. Anyósom erre mindig azt mondja, hogy ő csak jobban tudja nálam, hogy mi a jó. Pedig az élet engem igazolt. Én kizárólag igény szerint szoptattam, képben voltam a növekedési ugrással kapcsolatban, stb, rengetege.(net olvastam a témával kapcsolatban, hogy jól csináljam.(nem nagyképűségből mondom, de nekem ez nagyon fontos.) De ha mondom, hogy szerintem hogyan kellene csinálnia, akkor Anyósom rögtön mondja a magáét, hogy persze, én könnyen beszélek, hatalmas mázlim volt, hogy nekem volt tejem és sikerült. Közben ez nem mázli kérdése, hanem tudatosság kérdése. Nekem is elapadt volna, ha úgy csinálom, ahogyan ő tanácsolja. (rengeteg vitánk volt a kisfiam születése után, mert nekem is ezt a szöveget nyomta, csak én elküldtem melegebb éghajlatra. ) Ugyanez a szitu a sírni hagyással is. Rábeszélte a sógornőmet, hogy az fontos, mert így tanul meg egyedül aludni a baba, ha kiveszi az ágyból, akkor a baba rafináltam mindig ki fogja ezt használni..:S És hallgat rá, pedig tudom, hogy amúgy nem csinálná ezt a gyerekével.

Szerintetek mit tehetnék? Tudom, hogy nem az én gyerekem, de annyira zavar, h így elszúrja...

Bocsánat, h ennyire hosszú voltam, de ki kellett írni magamból..

2011. márc. 29. 19:01
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Ezen a szexes dolgon úgy ledöbbentem, hogy fel is tettem róla egy kérdést. A válaszokon viszont megnyugodtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Úgy tűnik, ritka, hogy valaki gyereksírás közben élvezze a szeretkezést. :D

2011. ápr. 5. 06:51
 42/42 anonim ***** válasza:
44%
A 14:17-es írta, hogy sz@rok a háztartásra. Szó szerint. Akkor vagy romokban van, vagy egy büdös barna folt van a konyhában. Máshogy nem lehet értelmezni. A szexes kérdés kiírása jó ötlet.
2011. ápr. 5. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!