Mit tennétek a helyemben?
Kérdező, ha nem első babás anyuka vagy és készültél is a másodikra, akkor elvileg tudod és ismered a dolgok menetét. Plusz, mostanára azt is megtanultad valószínűleg, hogy a babád mit mikor hogyan jelez.
Így a kérdés egyszerű: amikor félóránként jelentkezik, akkor szopizni akar?
Ha nem, akkor nyilván nem az a megoldás, hogy megszoptatod. De ha igen, akkor meg nyilván az. Elvileg ilyen egyszerű a helyzet.
Probléma ilyesmiből akkor lehet, ha az anyuka nem tudja, mit jelez a babája vagy nem biztos benne/magában, vagy annak ellenére sem szoptatja meg, hogy a baba azt szeretné.
És ide jön az, hogy a szoptatás nemcsak etetést jelent - nem tudom, a Kérdező erről mit tud vagy gondol.
Én nem nézek le senkit, ez félreértés. De talán egyike vagyok itt azoknak, akik egyrészt tapasztaltabbak, másrészt szakmailag is foglalkoznak a szoptatással. Másfél éve járok ide azért, hogy a kezdőknek vagy küzdőknek segítsek és közben nagyon sok ismeretet szereztem a "másik", a "szakember"(szerű) oldalról is. Ettől nem vagyok beképzeltebb (remélem), de amit tudok, azt tudom és arra büszke vagyok. De igyekszem ezt nem úgy előadni, hogy másokat megbántsak. Ha mégis sikerült, elnézést kérek érte (bár fogalmam sincs, mit mondtam feljebb rosszul).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!