6 napos a babám honnan tudom hogy elég e most a tej?
Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatok 2óránként vagy kevesebb néha több és idáig minden szopi uzán próbáltam.le fejni védőnő tanácsára. De ez a éjszakákra rá nyomja a bélyeget mert a babám felkel szopizik úgy látom belaszik beteszem a kiságyba ott viszont elkezd nyűglődni annyira hogy felébred akkor megint vissza rakom cicire megnyugszik és talán sikerül berakni az ágyba utána indul a fejés ami néha fél óra néha több aztán próbálok aludni az meg nem megy mert sokat figyelek a babára illetve valahogy úgy érzem nem jön álom a szememre igaz kissé rá stresszelek erre a szoptatás , baba dologra mert nagyon új a helyzet szerencsére jön anyós anyukám sokat segítenek de még nagyon nagyon bizonytalanság van rajtam mindennel kapcsolatbantegnap 09:40
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és mérem is a védő nő miatt és nagyon változó 2 napja volt hogy egy alkalommal megevett 70et is 80at. Tegnap inkább 40-50 ha még plussz cicire raktam akkor picit több
tegnap 09:43
2/10 anonim válasza:
Ha beindult a tejtermelés, akkor igény szerint szoptatott csecsemőnél nem kell fejni, a neki szükséges mennyiséget ő állítja be magának. Ha úgy érzed, hogy kevesebb a tej, akkor napközben gyakrabban rakd mellre, úgyis látod, hogy igényli-e. De szerintem felesleges éjszaka szoptatás után még fél órát fejegetned.
3/10 anonim válasza:
Hagyd a fejést, felesleges. A mérés szintén, mert egy iszsz baba sosem eszik ugyanannyit.
4/10 anonim válasza:
Ha fejni is akarsz éjszaka tok felesleges ezzel kínlódni. De ahogy az első írja sztem neked már felesleges hacsak nem akarod későbbre eltenni. Ha vidám van elég pisis kakis pelus akkor nincs baj. Majd ha hetes korában elkezd nyűglődni a cicin akkor sem kell aggódni csak termel magának.
Egyébként lépj be a szoptatástámogatás Facebook csoportba ott vannak releváns cikkek amik hasznosak.
5/10 A kérdező kommentje:
Mennyi kakis pelus kell hogy legyen? Mert pisis majdnem mindig de kakis most alig
tegnap 10:27
6/10 anonim válasza:
Egy héten elég egyszer egy anyatejesnél, ha amúgy nem kínlódik vele. De amúgy hat napos tehát ha jól emlékszem még az is normális ha valamit kínlódik, mert az emésztőrendszer még nem 100%os. De tényleg lépj be a csopiba tök jól leírják. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Van igazán minden nap egy kicsi de olyan hígnak találom
tegnap 11:32
8/10 A kérdező kommentje:
És neki milyen színűnek kell lenni már most
tegnap 11:32
9/10 anonim válasza:
Sárgás barnás. Anyatejesnél lehet sárgás. Nálunk is volt hogy híg sárgát kakilt. Kêrdeztem az orvost, azt mondta hogy ez egy anyatejesnél normális.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
tegnap 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!