4 napos babám csak az egyik mellemből hajlandó szopizni. Miért lehet és mi a megoldás?
Biztos szopna a másikból is csak az nehezebben megy neki. (nem egyforma a két mell) Próbálgatni kell hogy rá tudjon szívni arra is. Ha nem megy neki, picit meg kell fejni a telt mellet, ettől megindul a tej, a bimbó bepuhul kicsit, és jobban be tudja kapni a baba.
Ha más nem, pici pohárkából csepegtetve nyalogatva megetetni a lefejt pici tejjel, ezután rátenni ugyanarra a majdnem üres cicire. Bár 4 napos baba még nagyon pici, majd belejön a szopizásba, menni fog.
Az én fiam is csinálta. Azert volt, mert a másik mellembn túl erős volt neki a tejleadó. Mikor abból akartam szoptatni, előtte picit fejtem belőle.
Vannak babák, akik valamiért csak 1 oldalról szeretnek szopizni, tehát megoldás lehet nemszeretem mellnél a hónaljtartás, guglizz rá, ha érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!