Valakivel tudok beszélni aki tápszeres kiegészítét adott a babájának szoptatás mellett?
Figyelt kérdés
Szeretném ha olyan emberek válaszolnának akik ebben a cipőben jrtak. Orvosi javaslatra kezdtem el tápszeres kiegészítést adni a babámnak mikor 1 hónapos volt mert az orvos szerint nem hízott eleget. Létezik hogy mostmár annyi tejem lenne hogy a babám már nem igénylb szinte egyik napról a másikra a pótlást? Akkoriban elfogadta és elég sokat is megevett minden cici után, most pedig nagyon sokszor nem fogadja el a pótlást, viszont gyakrabban kér enni. Holnap este kell mérjük a súlyát hogy mennyit hízot. 13-án lesz 3 hónapos. Ja és már csak a jobb mellemből szopiztatok mert a bal többször is begyulladt és már nincs benne sok tej, az viszont biztos hogy a tejleado reflexek elég gyors lett mert mostanában jó párszor elaztattam magunk alatt a lepedőt mikor a babám szopi közben elengedte a cicim. Köszönöm előre is ha válaszoltok!tegnap 19:49
1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek az elírások miatt, nem volt nálam szemüveg
tegnap 19:54
2/9 anonim 

válasza:

A mi fiunk időnként a szomszédasszonytól kapott anyatejet, egyébként meg tápszeren nőtt fel. Ehhez képest egészen normális lett.....
3/9 anonim 

válasza:

Eleinte nekem is kellett pótlás, de utána nem fogadta el.
Ha elég a tejed nem kéri a tápot, szoptasd ahogy igényli.
4/9 anonim 

válasza:

Nekem pont a mellet nem fogadta el egyik napról a másikra, 4 hónaposan, pedig még volt tejem
6/9 anonim 

válasza:

Gondolom kényelmesebb volt neki a tápszer a cumisüvegből
7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy én a pótlást phillips advent natural response cumisüvegből adtam ami pont a vegyes táplálást támogatja, lehet hogy emiatt nem történt az hogy eputasitsa a cicit.
ma 07:25
8/9 anonim 

válasza:

Ha már rendesen gyarapodik a súlya akkor szerintem elkezdheted megpróbálni azt, hogy egyre kevesebb pótlást adsz. Én minden este megmérném és ha látszik, hogy így is rendesen gyarapszik, akkor lassan megpróbálnám elhagyni.
(Nekem csak annyit nőtt a tejmennyiség, hogy ahogy nőtt, hogy a pótlást nem kellett emelni. De nálunk végigaradt szopi mellett a pótlás, egy éves koráig.)
9/9 anonim 

válasza:

Nem a cumisuveg miatt. Nincs ma a piacon olyan cumisuveg (meg a medela calma se) vagy cumi, ami ne okozna cumizavart azoknal a babaknal, akik erre erzekenyek.
De nem minden baba lesz cumizavaros, szoval szimplan ez csak lutri, hogy kinel hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!