Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idös volt a cicifüggö...

Mennyi idös volt a cicifüggö gyermeketek amikor leszokott a cicitöl? Magatol hagyta el vagy ti szoktattatok le (hogyan?)?

Figyelt kérdés

#szoptatás #Cicizes
ma 05:23
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Mi az, hogy cicifüggő gyerek?

A kisfiamat 15 hónapos korára választottam el fokozatosan.

ma 06:32
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Közös megegyezéssel, fokozatosan 3,5 éves korára.
ma 06:44
 3/5 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem ez a cicifüggés erősen túl van tolva. Nincs azzal semmi baj, ha a gyerek "cicifüggő". Nem véletlenül van ez így kitalálva a természet által. Van benne oxitocin, ami nyugtató és altató hatással van a babára.

Az első gyerekem cicin alvós volt. Hallgattam én is mindenkitől, hogy oh, még 10 évesen is ez lesz. Hát, ha 10 évesen probléma lesz, akkor majd 10 évesen kezeljük a helyzetet, 1 évesen meg nem probléma.

Egyébként 16 hónapos volt, amikor megint terhes lettem, akkor már nem ízlett neki a tej, és magától elhagyta.

A második gyerekem meg nem volt hajlandó a cicin aludni, ki is voltam miatta, mert nagyon nehezen tudtam elaltatni. A cici könnyebb volt.

Egyébként ragaszkodott hozzá ő is, 2 évesen hagytuk el fokozatosan.

ma 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
19 hónaposan szoktattam le.
ma 08:15
 5/5 anonim ***** válasza:

13 és 10 hónaposok voltak amikor leszoktattam őket.

Azt mondják, a szoptatás addig jó, amíg babának és mamának is jó. Én addig bírtam.

ma 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!