Bajban vagyok? Mikor szoktattátok át a leesésgátlós ágyra a gyermeketeket?
Az első lányom,minden probléma nélkül 16 hónaposan került át.
a kicsi 15 hónapos és jövőhéten műtenek, gondoltam megkönnyítem a dolgom, és vettünk neki ágyat, hallani sem akar róla, sír rajta, és megy át a kiságyhoz :(
Ötlet, jótanács?? Vagy hagyjam,majd átszokik később???
Nem tudjátok kivenni a rács fokokat?
Nekünk kombi ágyunk van, így elöször a rácsfokok jöttek ki kb 1,5 évesen, majd 2 évesen lekerültek a rácsok is.
Valószínűleg a te lányod is még a kicsiben érzi biztonságban magát. Ne erőltesd szerintem se.
Nálunk is bent volt a leesésgátlós ágy kb. másfél éves kora óta. Talán kétszer-háromszor aludt benne, de jobban szerette a kiságyat. Aztán két éves kora előtt nem sokkal úgy döntött, hogy attól fogva az "nagy" ágyban alszik, így teljesen zökkenőmentesen ment a váltás.
enyém 3 éves koráig a kiságyban aludt :) volt leesésgátlós ágya, de nem volt hajlandó megválni a kiságytól, a kis kuckójától :)
kivettünk 3 rácsot, az ágy közepéről, így nem igen esett ki belőle (csak 2x), de ki-be járt kénye kedve szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!