Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leesésgátlós ágy mikortól?

Leesésgátlós ágy mikortól?

Figyelt kérdés
Mikortól aludt abban a gyermeked? 13 hónaposan korai lenne? Ha felállna benne nem esik ki? Most tanult meg járni. Segítsetek kérlek!
2013. nov. 26. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha feláll benne, akkor kieshet.

Fiam 1 évesen kapott új ágyat, kislányom pedig 2,5 évesen.

2013. nov. 26. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
1 évesen nem akart felállni benne?
2013. nov. 26. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi is 13 hónaposan vettük, de valahogy elég hamar, pár nap alatt megtanulta, hogy abban nem szabad felállni.

Elöször még tettünk elé egy matracot is, ha esetleg valahogy kiesne, de aztán nem volt rá szükség, nagyon hamar megszokta, a rácsosat utálta, azért is vettünk ilyen hamar másikat.

2013. nov. 26. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. Sosem állt fel benne.
2013. nov. 26. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
14 hónaposan kapta, mert a kiságyban nem aludt el. Reggel bevittük a szobájába, és szinte egész napot azzal töltöttük, hogy a berendeztük neki, tanultuk, hogy nem állunk fel benne, nehogy kiessen. Délután már abban aludt, nem volt gond vele. Első nap sokszor elmondtam, hogy ne álljon fel benne, csak csússzon a kijárathoz, gyakoroltuk a ki-be mászást. Élvezte és meg is tanulta.
2013. nov. 28. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem 13 hónaposan még korai,de úgy látom többen is ilyet használták már ebben a korban,de ez gyerek függő is.

én mindkét gyerekemet 2 éves kora körül raktam át ilyenbe.

2013. nov. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!