Mikor raktátok át a babátokat leesésgátlós ágyba, a
rácsos ágy helyett?
20 hónaposan.
Előbb akartuk, csak nem volt rá anyagi keret.
Imádta a nagyobb ágyat, egyik napról a másikra megszokta.
2013. febr. 13. 15:11
2/10 A kérdező kommentje:
és ha hamarabb megoldottátok volna az anyagiakat, akkor mikor tettétek volna át a leesésgátlós ágyba?
Nekem majdnem 2 es fel eves volt a kisfiam amikor atettuk a leesesgatlos agyba. Mi ugy voltunk vele, hogy ami mukodik azt nem bolygatjuk csak akkor ha mar muszalj. :) 2A muszalj akkor jott el amikor elkezdett csimpaszkodni a racson es at akart maszni igy ugy dontottunk, hogy itt az ideje a leeses gatlonak, nehogy kiessen a racsos agybol es megusse magat. Nallunk sem volt gond. Egyik naprol a masikra megszokta. Sosem maszkalt ki lefekves utan, igaz legtobbszor mar a meseolvasas alatt lekoppan a szeme. :)
2013. febr. 13. 15:22
Mi 16 hónaposan tettük át. Előtte sokszor át kellett vinnem éjszaka magunkhoz, azt hittem így majd maga átjön, de nem. Amióta "nagyfiús" ágya van, egyszer sem jött át reggelig. :)
2013. febr. 13. 15:23
Egyik ismerősnél is két és fél éves volt a gyerek mikor levették a rácsokat, mert átesett rajta a gyerek. Akkor döntötték el, hogy szétszedik heverővé az ágyat.
Az én lányom 20 hónapos, még rácsosba alszik, de ősszel születik a kistesó, így addigra tuti át kell majd szoktatni leesésgátlósra.
2013. febr. 13. 15:28
Egy évesen, mikor elkezdett járni. Hamar megtanult lemászni, így nem nekem vagy férjemnek kellett átcammogni hozzá ha ébredt hajnalban, hanem jött magától:).
2013. febr. 13. 15:29
Első vagyok:
16 hónapos kora körül kezdtem el én is azon gondolkozni, hogy áttegyem nagyágyba.
2013. febr. 13. 15:29
8/10 A kérdező kommentje:
Egy éves a fiam, és gondolkodunk a leesésgátlós ágyon, mert állandóan, mikor forog az ágyban -keresztbe akar fordulni, - akkor már nem fér el benne, beszorul keze lába, sír.
81centi a fiam amúgy.
Csak attól félek, hogy ha a leesésgátlós ágyban feláll, akkor kipottyan, nem?
9/10 A kérdező kommentje:
hja, igen, ez lemaradt, hogy 120X60-as a jelenlegi rácsos ágya..
Kb. 18 hósan levette apa a rácsos ágy elejéről a rácsot.Csinált egy pici leesésgátlót rá és kész.Két évesen(több volt kicsit) már emelt ágyon alszik,nem emeletes de magas ágy.
2013. febr. 13. 15:47
Kapcsolódó kérdések: