Hogy szoktattátok le a gyermeketeket a babakocsiról?
De miért akarod leszoktatni??? Ha hisztis, nem fogad szót, fáradt, akkor fogod és beülteted. Ha terhes vagy, fölösleges is cipelned, nem is értem, azért van a babakocsi.
A lányom 2,5 évesen szokott le a babakocsiról, addigra ő már volt annyira nagy, hogy szót fogadjon, ne rohanjon ki az útra stb. Persze most is hamar elfárad (most 3 éves), ilyenkor feláll a testvérfellépőre.
Kisfiam most 18 hónapos, 2 és fél éves koráig biztosan megtartjuk a babakocsit.
Nem is értem mit vársz el egy 21 hónapos (alig másfél éves) gyermektől. Sem szellemileg sem fizikailag nem alkalmas még arra, hogy teljesen elhagyjátok a babakocsit.
Nem tudom mikorra várod a másodikat, de szerezz be egy testvérkocsit vagy legalább egy testvérfellépőt. Kicsi korkülönbségnél ez elengedhetetlen.
Mi is használjuk még az én fiam egy idős a tiéddel. Ha csak annyira megyünk le hogy ide a ház környékére tényleg sétálni, kismotorozni akkor nem viszem a kocsit, de így is van hogy megbánom, mert jól jönne. De ha közértbe megyünk vagy kicsit messzebb, akkor mindenképpen viszem pont azért mert elfárad és akkor azt csinálja mit a tiéd,leveti magát a földre és nyafog. Beteszem a kocsiba, de van hogy tiltakozik ellene, de ha már bekötöttem akkor már nyugisan ül benne.
Hidd el bizony elfárad, de lehet unja azért csinálja. Még bőven kell az a babakocsi, legfejlebb csináld úgy mint én, hogy ha tényleg a közelbe vagytok nem viszed. De készülj hogy bizony cipelheted majd, pláne terhesen lehet nem kéne.
Sokszor én is elgondolkodom kéne-e a kocsi még, mert olyan nagynak tűnik a fiam, és elég hosszú sétákat megtettünk már, de bizony kell és kész, nem tudod még annyit gyalogolni meg nem mindig arra kell mennünk amerre Ő szeretne menni.
Hidd el jobb ha használjátok még én bizony két éves elmúlt gyerekeknél is látom, hogy használják.
Az én fiam pont 2 éves volt, amikor megszületett a tesója. Előtte mindig vittem magammal a kocsit, amikor mentünk valahová, pont azért, hogy várandósan ne kelljen cipelnem, ha elfárad. Aztán megszületett a kicsi, onnantól jött a lábán, ennyi volt az egész. Ha nem bírta, felült a lábzsákra, de a testvérfellépő is jó megoldás lehet.
Felénk az ennyi időseket még bőven szokták kocsiban tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!