Hogy szoktattátok le a gyermeketeket a babakocsiról?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja próbáljuk az utcán sétálást, amíg érdekes, addig szépen sétálunk együtt, de amikor megunja, nem olyan érdekes, akkor próbálja kirángatni a kezét a kezemből. Ha nem boldogul, akkor veteti fel magát, hisztizik, hogy ő nem sétál tovább. Amint beérünk a játszótérre, elfelejti az összes fáradtságát és rohangál további 2 órát, szóval nem a fáradtság a baja... 21 hós kisfiú (várandós) anyukája2014. márc. 12. 12:08
11/13 anonim válasza:
Két nagyobb gyerekem között pont 2 év van. A nagyobbat úgy szoktattam le, hogy egyre messzebb mentünk sétálni babakocsi nélkül. Ha elfáradt vagy megunta, és felkéredzkedett, leguggoltam hozzá, megölelgettem, aztán tovább terelgettem az úton. Mindig találtam egy kutyát/lépcsőt/virágot amit meg lehetett nézni, és máris elfelejtette, hogy éppen nem akart sétálni. Volt egy időszak, amikor hintáról hintára jártunk például sétálni. (Akkor még sok hinta volt a környékünkön). Mire megszületett a testvére már nagyon hosszú távokat meg tudott tenni gyalog, de olyan volt a kicsi babakocsija, amire fel tudott állni, ha elfáradt.
12/13 anonim válasza:
18 hónapos volt a nagyobbik lányom, mikor született a középső. nálunk a fokozatosság vált be. Mindig vittük a kocsit, ha kedve volt beült. Később akkor ültettem be, ha nem fogadott szót. Mikor a kistesó megszületett, már nem érdekelte. Ha elfáradt kézben vittem, aztán már ezt sem igényelte. A középsővel ugyan így volt, náluk 20 hónap a korkülönbség.
13/13 anonim válasza:
A hónap végén lesz 2 éves a lányom. Mi már régen nem használjuk a babakocsit. Nem megyünk úgy messzire. Pl. a bolt tőlünk egy buszmegállóra van (400 méter kb.) addig eljön gyalog, meg haza is jön.Van, hogy felveteti magát, ha pl. játszóra megyünk oda már buszozunk, de már eljutott odáig, hogy le is akar menni hamar. Mivel ő fejlettebb mozgásban pl. nagyon korán elindult magától 9és fél hónaposan és kint is már jött kézenfogva alig 1 évesen egy keveset, így mi hamar elkezdtük a "sétára szoktatást". Egyedüli problémám volt sokáig, hogy nem adta ide a kezét sokszor. Úgy mentünk, hogy ő ment belül én kívül és figyeltem rá nehogy kiszaladjon az útra. Ha elfáradt felvettem. Mostanra ért meg arra, hogy hosszabb távot is jön már kézenfogva. :) Sok időbe tellett, hogy ideadta a kezét, de mr ezzel sincsen probléma. Én is kismama vagyok. Nagyon sokat "cipelteti" magát a kisfiad? Ha igen és érzed, hogy nem bírod már vinni akkor bizony vigyétek még a babakocsit. Úgyis érzed kismamaként, hogy meddig bírsz emelni. Azt mondják amíg nem kellemetlen addig mehet. Hány kiló a fiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!