Hogyan szoktattátok le gyermeketeket az éjjeli gyakori viritykölésről?
Éjjel rengeteg cukros teát iszik nappal alig,vizet nem issza meg, nincs az a pelenka amelyik ennyi nedvességet elszívna, szóval már éjjel közepén átázik a ruhája.
Önkiszolgáló éjjel mellette van sorba az összes cumisüveg.
Játszócumival nem tűr, próbáltam már de magammal tolok ki mert akkor én se ő sem alszunk .
Ha túl sok innivalót kiván egy gyerek, akkor azonnal kivizsgálásra vinném, lehet, hogy cukorbeteg!
Ha nem az, akkor csak rossz szokás. Kap max egy adag vizet cumisüvegben és annyi...
?
hát jól elrontottátok a szoktatást, már bocsi. kutyakemény menet lesz, ha normalizálni akarod a helyzetet, készülj fel rá - de nem is lehetetlen a dolog, csak kőkemény akarat és következetesség kéne a részedről (ami lássuk be, itt már elég komolyan a gyerek érdekét szolgálná....)
Viritykölés? Hát sok mindenre tippeltem volna... de hogy ivást jelent, az nem volt közte :) De nagyon tetszik!
Válasz: lánykám sose ivott cukros teát, max mézeset mióta nagyobb, nagy ritkán... Éjjel sose ivott. Sajnos rosszul szoktattad. Nem tudom, hogy lehet róla leszoktatni. Addig is próbálkozz vízzel minél többször, szoktasd gyümölcsevésre, ha elfogadja, hogy szokja a savanykásabb ízt is. És nagyon figyelj a fogápolásra.
És hogyan csináljam hirtelen már ma éjjelre csak csap vizet adjak neki vagy adhatok neki teát cukor nélkül az íze miatt?
A tea cukor nélkül az nem káros a fogakra.
Amúgy nappal kb 150 -200 ml teát iszik meg max.
Éjjel 700-800 ml-rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!