Milyen ruhában viszitek oviba gyermeketeket? Hány váltás ruha kell neki?
Sajnos leginkább két rész van, aki nagyon csinibe és aki melegitöbe.
Èn melegítö ellenes vagyok, a nagylányom még nadrágot sem vesz fel, de hát lányoknál nem nagy gond, mert leggins alegkényelmesebb dolog mind gyereknek mind felnöttnek.
Szerencsére külföldön élek és itt a fiuk sem egyszerü melegítökben járnak, hanem az anyukák varrnak vagy vesznek a gyerekeknek szuper vicces anyagokból kényelmes nadrágokat. Ha kisfiam lenne akkor tuti ilyenbe menne.
A kisebbik szeret nadrágban lenni, ö rá sem adok melegítöt, még itthon sem, inkább gumis derekú kényelmes farmert, vagy más kényelmes rugalmas anyagú nadrágot.
Szia!
Az én kisfiam épp túl van a kiscsoporton :)
Nálunk elmondták,hogy melegítőben,mert az kényelmes nekik,plusz öltözni is sokkal egyszerűbb neki... ebből az lett,hogy én lelkesen bevásároltam egy halom szabadidő alsót...és szinte mindenki csinosan járatta a gyerekét,így amikor ruha méretet váltottunk,akkor olyan farmerokat és csinibb nadrágokat vettem neki,amiknek gumis a dereka...ne az én gyerekem legyen már a legszakadtabb :(
Váltás ruha nekünk nagyon ritkán volt befogva,ez a gyerektől függ,mennyire szobatiszta,mennyire eszik szépen, kézmosásnál összevizezi-e a ruháját,udvaron mennyire homokozós fajta :) Igaz én mindenből 2-2 db-ot tartottam a polcon.(nadrág,póló,zokni,kisgatyó)A váltócipőn kívül (a benti szandál)csere utcai cipőnk nem volt,viszont a tornacipő az mindig bent volt. Én inkább a téli időszakban "szenvedtem"...legyen rajta harisnya,ne legyen...az óvónők előszeretettel nem adták rá az udvarra az overált,de bent meg meleg volt nagyon :(
Is-is :)
Bentre melegítőt viszek, kintre farmernacit. Váltásnak 2 garnitúra volt bent fixen kicsoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!