Kórházba több váltás ruha babának, milyenek?
Szia!
Ez van a kórház honlapján.
A baba ellátása
Az újszülötteknek ruhát, ápolási szereket, innivalót biztosítunk. Nedves törlőkendőt és baba-takarót, néhány db. nadrágpelenkát szíveskedjenek behozni.
A honlap alján megtalálod.
Üdv: 40+2 hkm
Köszi, de a baj az, hogy az egész oldalt elolvastam már régebben, amit belinkeltél és ott van ez is:
"Babának:
- popsitörlő (2 adag)
- néhány db. nadrágpelenka
- kis takaró
- sapka
- kis kesztyű (ha hosszú a körme ne karmolja össze magát)
- több váltás babaruha
- textilpelenka
- nadrágpelenka"
Így megkérdeztem ma személyesen a kórházban is, mikor CTGn voltam, hogy melyik is a helytálló bekezdés. Akkor mondták, hogy kell vinni ruhát és ekkor kérdeztem hogy mi az a több váltás ruha? Erre kaptam azt a választ, hogy kb 15 váltás. De azt már elfelejtettem, hogy megkérdezzem ez csak body e vagy mi is. Ezért tettem fel a kérdést. Első baba, így nem tudom mit adnak rájuk bent.
Komplett szett! Body, rugi, vagy kisnadrág.
Ha bekakil, szét f@ssa magát a baba, a nyakánál is olyan lesz, akkor body csere, ha szopi után bukik, leh@nnya a ruháját, akkor rugit kell cserélni.
Komplett szettekre gondolnak.
Van hogy napi 4-5 baleset van, öltöztetni kell a babát, és ott nem igazán tudós mosni teregetni a ruhákat! Ha meg mondjuk hétfőn 4-5 ruháját este haza küldöd mossák ki, keddre akkor is kell még 4-5, ha jó idő van szerdára megszárad beveszik neked, de akkor is reggel lehet már nem lesz mit ráadni a babádra ha nem érnek be vele időben, ha meg nem szárad meg, akkor mit adasz harmad nap a babára!
Na meg még otthonra is kell, mert ha hazaérsz, rakhatod is be mosni, de míg otthon is megszárad ki vasalod, addig is kell rá valami!
Szia!
én csak azért írok neked, mert én voltam ma ott veled, a bemutatáson. Én vagyok kinek 13-án lesz a császár. :)
Kicsi a világ.
Beszéltem erről a 15 ruháról anyukámmal, az ő véleménye az volt, hogy az első pár napban talán be se indul a tejtermelés, így nem fog sokat bukni, és mivel nem fog sokat enni, kakilni sem fog az első napokban olyan sokat.
Szerintem, hozzál komplett szettet, tehát body, rugi, meg ugye a kis takaró, így rétegesen tudod majd öltöztetni, akár meleg lesz akár hideg.
Puszi, hamarosan találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!