Ti hol vásároltok magatoknak ruhát? Hol lehet szép, igényes kismamaruhákat venni kedvező áron?
Én általában kínaiban, mert ha a szülés után már nem lesz jó, nem áll jól, akkor sem sok pénzt dobtam ki rá! Nagyobb vásárokban is szét szoktam nézni!
36 hkm
Vettem egy kismama farmert a H&M-ben, minden mást turiztam, nagyon jó cuccokat, nagyon jó áron. Kényelmesek, csinosak, jó az anyaguk szülés utáni hetekben itthon is jól lesznek.
37 hetes kismama
én innen:
tothgyorgyne.hu - 11. ker
[link] - 1133 Budapest,
Visegrádi 28.
Telefon: (20)204-3808
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10-19 óra
Szombat:10-16 óra
Éppen tegnap vásároltam be a H&M-ben, kényelmes pamut ruhákat, L-es méretben, amely nem olyan nagy méret de jól nyúlik és szülés után is simán tudom hordani. Trikók, szoknyák 1200- 2000 Ft, ruhák 1.500- 2.500 Ft. Tegnap 9.800 Ft-ért vettem 2 felsőt, 3 szoknyát, és egy ruhát. Nagyon nagy a választék, tele van ilyen hosszított trikókkal és felsőkkel és gumis derekú szoknyákkal és leggingsekkel amit simán lehet kismamaként is hordani és nagyon csinosak!
Turkálót drágának találom már én is, ott is minimum 800- 1000 Ft a legolcsóbb darab...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!