Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol tudok szép, igényes és...

Hol tudok szép, igényes és megfizethető kismama ruhákat venni?

Figyelt kérdés

12 hetes vagyok és már egy nadrágom sem jön rám, még jó, hogy van egy-két bővebb ruhám.

Nem rég jártam C&A-ban, Brendonban, egy másik baba boltban és borzasztó ruhákat láttam, csillagászati áron. Kérlek írjatok, ha vannak jó bolt tippjeitek:-)

2009. aug. 3. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Turkáló,kínai lehet egész jókat venni és itt a neten is van. kismamaruci.hu,kismamaruha.hu és van olyan oldal is ahol használtat is vehetsz.
2009. aug. 3. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt vettem magamnak, úgy rendeltem, utánvéttel, nagyon pontos a varrónő és szuper ruhákat varr fele annyiért mint a boltiak.

2009. aug. 3. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Tőle én is vettem. Ajánlom! Ha odamész hozzá, a készekből is tudsz válogatni, próbálni, de ha a honlapról rendelsz, akkor elküldi, mint az előttem írónak is :-)
2009. aug. 3. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, boldog babavárást:-)
2009. aug. 5. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!