Hol tudok szép, igényes és megfizethető kismama ruhákat venni?
Figyelt kérdés
12 hetes vagyok és már egy nadrágom sem jön rám, még jó, hogy van egy-két bővebb ruhám.
Nem rég jártam C&A-ban, Brendonban, egy másik baba boltban és borzasztó ruhákat láttam, csillagászati áron. Kérlek írjatok, ha vannak jó bolt tippjeitek:-)
2009. aug. 3. 09:45
1/4 anonim válasza:
Turkáló,kínai lehet egész jókat venni és itt a neten is van. kismamaruci.hu,kismamaruha.hu és van olyan oldal is ahol használtat is vehetsz.
2/4 anonim válasza:
Én itt vettem magamnak, úgy rendeltem, utánvéttel, nagyon pontos a varrónő és szuper ruhákat varr fele annyiért mint a boltiak.
3/4 anonim válasza:
Szia! Tőle én is vettem. Ajánlom! Ha odamész hozzá, a készekből is tudsz válogatni, próbálni, de ha a honlapról rendelsz, akkor elküldi, mint az előttem írónak is :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, boldog babavárást:-)
2009. aug. 5. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!