A Kordélia szép név?
Figyelt kérdés
Van egy fiam, Konrád, jön a huga, valami K betűs szép nevet keresek. Ritkát.2011. szept. 4. 11:25
1/23 anonim válasza:
Szerintem szép, Venezuelában gyakori név azt hiszem. Szép.
2/23 anonim válasza:
Hmm.. Kordélia... nem rossz, tényleg elég ritka és érdekes. Bár számomra kicsit furcsa. Elsőre nem tűnik szépnek, de ha sokat ismételgetem úgy már igen.
Egyébként nekem a kedvenc K betűs nevem a Karolina. :)
4/23 anonim válasza:
szerintem is inkább Kornélia, a Kordéliáról a kordé jut az eszembe, nem megbántásból, de így van. Esetleg Korinna vagy Karolina? Karina?
5/23 anonim válasza:
Én inkább a Kornéliát adnám, méghozzá azért, mert az talán egy kicsit gyakoribb, és kisebb az esélye annak, hogy elírják, és gond legyen belőle. A testvéremnek van ritka neve, és már volt gond az iskolában, orvosnál, de az adóhivatalnál is, mert egy-egy túlbuzgó ügyintéző azt hitte, hogy el lett írva, és átírta másra, így azonban nem stimmelt például az adóbefizetés és adóbevallás. Jó ilyen praktikus dolgokra is gondolni szerintem.
6/23 anonim válasza:
7/23 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszik. K betűs névből ami ritka nekem a Kála tetszik. :)
8/23 anonim válasza:
Mindenki azt fogja hinni, hogy Kornélia, csak nem tud beszélni a kislány. :S
Nem tetszik.
9/23 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Ha már K betűs, Karola, Karolina, Kornélia, Kíra inkább.
10/23 anonim válasza:
Nekem is a kordé jutott eszembe először.
K betűs szép nevek szerintem: Kendra, Kornélia. Ritka de még elmegy a Kunigunda, Kirilla, Kolett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!