Hol lehet különösen szép, igényes gyerekruhákat beszerezni?
Figyelt kérdés
Eddig a Zarában vásároltunk legfőképp, a Westendi Nextben, néha a Benettonban és H&M-ben. De a Zara új kollekciója nem tetszik annyira, legalábbis ami a lányka kisruhákat illeti, és a többiben sincsenek olyan finom, szolid szoknyás kislányruhácskák, bár egy-két darabot azért beszereztünk. Milyen márkák érhetők el még Budapesten és milyen boltokban? Tud valaki segíteni? Két és fél éves a lányom.2011. ápr. 29. 09:46
3/12 anonim válasza:
Na, neked aztán súlyos problémáid vannak...
4/12 A kérdező kommentje:
Nem alkalomra kéne.
Köszönöm, majd megnézem a Jacadit. Ha jól olvastam, a MOM-ban van.
2011. ápr. 29. 10:50
5/12 A kérdező kommentje:
Harmadiknak: Neked biztos nagyobbak vannak, gondolom azért ez a keserű gúny. Kívánom hogy oldódjanak meg mielőbb.
2011. ápr. 29. 10:55
6/12 anonim válasza:
Igen a momban van.
Okaidi -t is nézd meg !!!
2. voltam.
7/12 A kérdező kommentje:
Az Okaidit a múltkor néztem a Mammutban, van egy-két cuki holmi, egy rövidnadrágot vettem ott, de a lányka ruhácskái nem olyan szuperek. De köszi szépen!
2011. ápr. 29. 13:08
8/12 anonim válasza:
Őszinte leszek:kicsit irigykedek,mivel nekem az is gond h egy rövidnacit,a legolcsóbbat hogyan tudom megvenni:((
9/12 anonim válasza:
Szia!
Mayo kids-et tudom ajánlani (Mayoral), nagyon szép és igényes spanyol rucikat árulnak, viszont nem tudom Budapesten hol van (biztos van valahol...). Nézd meg, szerintem érdemes.
Üdv!
10/12 anonim válasza:
A mayoralt én is tudom ajánlani,bár nekem kisfiam van. A lányruhák egyébként valami tüneményesek,az anyagával különösen meg vagyok elégedve,van egy ára de én is szeretem ha csinos a kisfiam,akár még játszótéren is!Itt Debrecenben a cora külső során van mayoral üzlet,Pesten gondolom több ilyen butik lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!