Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnám eladni a nagyon...

Hol tudnám eladni a nagyon szép állapotú baba és gyerekruhákat?

Figyelt kérdés
Tesz-vesz és vaterán kívül. Ott valahogy nem megy, illetve csak nagyon fillérekért, de a márkás rucikat nem nagyon akarnám eladni 2-300 forintért. Ti hol árultok, illetve vesztek még ruhákat?
2010. jan. 14. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
A www.vatera.hu-n, vagy a www.teszvesz.hu-n. Nekünk bejött, én nagyon szeretem. :)
2010. jan. 14. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocs most olvastam az apró betűt. Próbáld meg a babaruhabörzén tavasszal.
2010. jan. 14. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudom,h kizártad,de nekem a tesz-veszen sikerült jó pénzért eladni,ruhacsomagként.Ezek is jó ruhák voltak(egy részét az USA-ból kaptuk,a többi C&A-s ruha volt,persze mind újonnan véve).Olyannyira,h azóta fel se kell tennem,mert aki azt megvette,folyamatosan kéri a többi kinőtt ruháinkat is...
2010. jan. 14. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Mekkora méretü,és fiu vagy lány ruháid vannak?Én szoktam vaterázni,tezsveszezni és érdekelne mit árulsz!
2010. jan. 14. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
2-3000 Ft-ért nem adod el? Én új ruhát nem veszek annyiért, ne viccelj már. Ha ennyi pénzed van babaruhára, gondolom nem is szükséges eladnod őket, tartsd meg emlékbe!
2010. jan. 14. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak!2-3 SZÁZ forintot írt,nem 2-3 EZRET!
2010. jan. 14. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:

16.18-nak Kislány ruháim vannak egész picitől 2 éves korig.

16.26-nak Tanulj meg olvasni! Gondolom, Te sem szívesen adnál el szép rucikat KETTŐ-HÁROMSZÁZ FORINTÉRT. Amúgy igen, ha csak ennyiért tudom eladni inkább elteszem emlékbe, vagy egyék meg a molyok a padláson.

2010. jan. 15. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi a válszat azért próbálkozom majd!
2010. jan. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!