Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy "Minden...

Miért mondják, hogy "Minden baba szép"?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

mert minden baba szép!

Ja és mert senkinek sem esne jól,ha a gyerekét valaki lecsúnyázná!

2009. szept. 4. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Minden baba szép , és annak az embernek elég szegényes a lelkivilága , aki egy kis csöpp babára azt mondja, hogy "csúnya" vagy "nem szép". Amikor egy baba szemébe nézel már az gyönyörködteti a szívedet, lelkedet! :)

2009. szept. 4. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

te örülnél, ha az utcán valaki azt mondaná, hogy nézd milyen ronda kisbaba?

minden baba aranyos :)

te is az voltál, a te gyereked is az lesz és ennyi. =)

ja meg egy kisbaba nem tud neked visszaszólni, hogy te se vagy szép.

2009. szept. 4. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is minden baba szép.Hisz ők még tökéletesek!

Habár az a 8.7 Kg-os baba aki a hírekben volt a múlt héten.Hááát.....

2009. szept. 4. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Egyet értek az előttem válaszolókkal teljes mértékben. És még kiegészíteném azzal, hogy ha még elálló fülű is kapa orrú lenne a baba, a szüleinek és a családjának akkor is Ő lenne a legszebb!!! Jó ez most túlzás volt, de így van. Szerintem is minden baba szép és tökéletes!
2009. szept. 4. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Figyeld meg, hogy ha látnak egy babát és szépnek tartják, azt mondják rá, hogy szép, ha nem tartják olyan szépnek, akkor azt, hogy aranyos:)

Szerintem minden baba aranyos és kész egyéniség, de a genetikájuk ugyanúgy megvan, mint a felnőtteknek, és közülük sem mindenki szép. De az tény, hogy a szülőknek akármilyen is a gyerekük, őt tartják a legszebbnek!

2009. szept. 4. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindegy hogy szép, vagy aranyos... Attól még mert valakinek nem esne jól, lehet véleményem, és vannak csúnya gyerekek. Vagy ijesztőek. Olyat már sokat láttam. Persze, az ember nem mondja ki, de azért nem kéne általánosítani.
2009. szept. 4. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
10%
Húúúú de le lettek pontozva a válaszok! Valaki szórakozik? Vagy csak nem tudja elfogadni mások véleményét? Ha szép ha nem a saját gyereke mindenkinek szép! És egy kisbabára nem mondja az ember hogy húúú de csúnya még akkor sem hogyha valakinek nem tetszik.
2009. szept. 4. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Miért kell minden héten ezt a kérdést feltenni???

Ez igencsak provokatív kérdés!

Szerinted csúnyák a babák/gyerekek?

2009. szept. 5. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:
10%

ja én is le lettem pontozva. :C

húú képzeljétek el, hogy a kérdező sétálgat az utcán, meglát egy babát és akkor: fúú de csúnya. és megjelenik a baba 2 méter magas 120 kiló csupa izom apukája teljesen felháborodva. xD

egyszerűen nincs szívem azt mondani egy icipici babára, hogy nem szép. gyönyörűek.. ^^

2009. szept. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!