Miért mondják, hogy "Minden baba szép"?
mert minden baba szép!
Ja és mert senkinek sem esne jól,ha a gyerekét valaki lecsúnyázná!
Szia!
Minden baba szép , és annak az embernek elég szegényes a lelkivilága , aki egy kis csöpp babára azt mondja, hogy "csúnya" vagy "nem szép". Amikor egy baba szemébe nézel már az gyönyörködteti a szívedet, lelkedet! :)
te örülnél, ha az utcán valaki azt mondaná, hogy nézd milyen ronda kisbaba?
minden baba aranyos :)
te is az voltál, a te gyereked is az lesz és ennyi. =)
ja meg egy kisbaba nem tud neked visszaszólni, hogy te se vagy szép.
Szerintem is minden baba szép.Hisz ők még tökéletesek!
Habár az a 8.7 Kg-os baba aki a hírekben volt a múlt héten.Hááát.....
Figyeld meg, hogy ha látnak egy babát és szépnek tartják, azt mondják rá, hogy szép, ha nem tartják olyan szépnek, akkor azt, hogy aranyos:)
Szerintem minden baba aranyos és kész egyéniség, de a genetikájuk ugyanúgy megvan, mint a felnőtteknek, és közülük sem mindenki szép. De az tény, hogy a szülőknek akármilyen is a gyerekük, őt tartják a legszebbnek!
Miért kell minden héten ezt a kérdést feltenni???
Ez igencsak provokatív kérdés!
Szerinted csúnyák a babák/gyerekek?
ja én is le lettem pontozva. :C
húú képzeljétek el, hogy a kérdező sétálgat az utcán, meglát egy babát és akkor: fúú de csúnya. és megjelenik a baba 2 méter magas 120 kiló csupa izom apukája teljesen felháborodva. xD
egyszerűen nincs szívem azt mondani egy icipici babára, hogy nem szép. gyönyörűek.. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!