13 és fél hós kislányom 9 kg-os. A 7-18 kg-osnak való pelust használjuk, de már mindent kipróbáltunk és mind átázik másfél óra alatt. Napi 8-9 db is elfogy+több váltás ruha. Milyen pelust vegyek?
Ahogy olvastam a kérdésed, először arra gondoltam, hogy tuti nem jó a méret, és azért folyik ki. Az is lehet, hogy túl nagy neki, és nem feszül rá kellően a lábánál, és azért folyik ki. Bár ahogy kiveszem az írásodból, szerinted nem a mérettel van a gond. De másra nem tudok gondolni!
Én is használtam sokféle pelenkát, olcsót is, drágát is, de mindig csak akkor folyt ki, ha nem stimmelt a méret.
A lányom már nagy, 3 éves, éjszakára még pelenkás, néha annyira tele van a pelus, hogy olyan nehéz, hogy embert lehetne vele ölni. De még sosem tapasztaltam olyat, hogy a pelenka felülete átnedvesedett volna!!!! Nálatok is azért lehet kívülről is nedves, mert szerintem ahogy melléfolyik, kívülről rákenődik.
Nem vedd kritizálásnak, de amikor pelenkázol, alaposan ellenőrizd, hogy kellően zár-a combjánál a pelus? Esetleg húzd szorosabbra a tépőzárat!
Ennyi idősen már a gyerekek ritkábban, de nagyobb adagokban pisilnek. Így hirtelen "árasztja el" a pelust, és ha rés van, tuti kifolyik!!!
Szerintem azért ázik át, mert nagy a méret.
Nem tudom ki az a hülye, aki kitalálta, hogy egy 9 kg gyerek olyan pelust viseljen, mint egy 18 kg.
Szóval mi Huggiest használunk 9 kg-os fiamra, mert annak a mérete 8-14kg.
Napi 5 pelust használunk!
2 vagyok, nekünk a pennys- ből kifolyt a cucc.
Ha van Dm pont gyűjtőd a Huggiest 72 darabost kuponnal megveheted 2900 Ft ért, én így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!