Győri várandós anyukák! Hol lehet divatos kismama ruhákat, (főleg nadrágot, farmert ) venni elérhető áron?
H&M-ben nagyon szupi kismama farmerok vannak,csőszárúakból is egy rakat,nekem is olyan van. Talán 6-7E ft volt,de ha ennél is olcsóbban meg szeretnéd úszni,akkor varrass! Bár nem tudom,hogy Győrben van-e H&M,de ausztriában van és az nincs messze tőletek.
30 hkm
Jajjj köszi szépen, igen van Győrben :) remélem itt is azonos az árukészlet :) meg is fogom nézni majd hamarosan,,,
Köszönöm tényleg! Az ár reális..
Köszi neked is, akkor az lesz az én helyem :)
Te mit kerestél amúgy?
Okés, mert ez lett volna a következő kérdésem :)
Szeptemberben esküvőre megyünk, és nekem is valami csini rucit kell találnom, de akkor köszi a biztatást: reménytelen vállalkozás :)
Bocsi, nem akartam elvenni a kedved :) Én a végén a Brendonban vettem egy felsőt meg a H&M-ben egy nadrágot. Én is megyek szeptember elején még egy esküvőre, akkor már eléggé a végét fogom járni, mert október közepére vagyok kiírva. Nem hiszem, hogy lesz kedvem és erőm megint ruha után rohangálni, így marad akkorra is ez az összeállítás.
De azért szeptemberig még talán változik az árukészlet, szóval ne add még fel! :)
Hát ez így van, nem értem, mikor olyan szép minden kismama, miért nem jött be ennek még a "divatja", hogy szép ruhákat varrjanak nekünk, elérhető áron,....
Nagyon kisebbségnek érzem így magam ,pedig egyre növésben vagyok :) :)
Jövő 7végén megyek keresőútra, majd kiderül mit sikerül összekukáznom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!