Az utolsó menstruációm szerint szerdán (18-án) lennék 12 hetes várandós, viszont a kiskönyvem szerint 11 hetes vagyok. Mikor mehetek a 12 hetes ultrahangra?
Köszönöm!
Azért vagyok kicsit megkavarodva, mert az utolsó menstruáció szerint 1 hét eltérés van ahhoz képest amit a nőgyógyász írt a papírra.
Szia!
Nekem is ugyanez van! Én utolsó menstruáció alapján pénteken töltöttem a 12. hetet, viszont a doktornő mindig egy héttel kisebbnek írt, így engem akkor hívott vissza, amikor már a 13.hetet betöltöttem. Kérdeztem, hogy nem baj-e, hogy egy héttel később jövök, hiszen a crl méret is egyezik az utolsó menstruáció szerint betölött korral, de azt mondta, majd a "12.heti" Uh-on mond pontos terhesséig kort. (Egyébként a 13. héten is lehet menni a 12.hetire) Nem mondta az orvos, hogy mikor kell visszamenned?
Köszönöm!
Akkor az lesz hogy a jövőhéten megyek az ultrahangra. Akkor mindenhol betöltöm már a 12 hetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!