Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktattátok le gyermek...

Hogyan szoktattátok le gyermeketeket az éjjeli gyakori viritykölésről?

Figyelt kérdés

Éjjel rengeteg cukros teát iszik nappal alig,vizet nem issza meg, nincs az a pelenka amelyik ennyi nedvességet elszívna, szóval már éjjel közepén átázik a ruhája.

Önkiszolgáló éjjel mellette van sorba az összes cumisüveg.

Játszócumival nem tűr, próbáltam már de magammal tolok ki mert akkor én se ő sem alszunk .

2014. dec. 17. 14:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Van nekünk hálózsákunk de olyan sokat forgolódik hogy bele csavarodik és nem tud megfordulni benne, és arra ébred fel, felülről olyan mint egy mellény a kezét ki kell dugni belőle és a lábai vannak zsákban de az elég vékonyka takarónak.

Akkor azt mondod hogy elég a póló és egy vékonyabb blúz és egy harisnyanadrág és egy gyerekpléd?

2014. dec. 18. 12:23
 22/26 anonim ***** válasza:

Bocs, csak most valaszolok + ekezet nelkul. Ilyen zsakunk nekunk is van, nem valt be. Mar a 2. gyereknel ilyet hasznalunk, keress ra: vaganza.hu pluss halozsak, hosszu ujju. Van pamutban is, ez kevesbe merev, nem tekeredik bele a gyerek.

Ha keves ruhat adsz ra es fazik, arra ra fogsz jonni, mert jelzi, ha tul sokat, akkor csak szenved. Lehet h nem igenyel ennyi reteget, de az is lehet, h nem kell neki es csak egy rossz szokas a sok ivas.

2014. dec. 19. 08:48
 23/26 A kérdező kommentje:

Éjjelre tegnap ráadtam 1 pelenkát 1 harisnyanadrágot vékonyat egy pólót és egy magasnyakú közép vastag testre feszülős blúzt.

Éjjel húzta a fejére a takarót , tuti fázott, de mikor betakartam rendesen akkor vagy 3 órán át mozdulatlanul aludt.

Az ivászatról meg annyit hogy cukor nélkül is itta félálomban a teát ugyanannyi mennyiségben mint cukorral azelőtt.

2014. dec. 19. 12:18
 24/26 anonim ***** válasza:

En tovabbra is hanyagolnam az itatasat. Miert kell 2 uveg tea, nem lenne eleg 1? Az enyemek ejszaka csak akkor isznak, ha lazasak vagy kohognek, az agyba rakott cumisuveg szerintem nagyon rossz szokas. Itasd meg lefekves elott. Csoros poharbol pl, nem cumisuvegbol.

Harisnyanadragban kenyelmes neki aludni, nem lenne jobb egy pizsama?

2014. dec. 21. 19:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Lassan térj át a cukor nélküli teáról a vizre, azt is max. egy üveggel, majd egy féllel stb. Éjjel nem kell inni, ha nem beteg! A veséit nem jó egész nap dolgoztatni, viszont ha tényleg azért iszik, mert folyton szomjas, az betegséget jelenthet, sokszor ez a cukorbetegség első tünete!
2014. dec. 22. 14:00
 26/26 anonim ***** válasza:

Nálunk is csinálta ezt egy darabig a lányom, én úgy oldottam meg, hogy a cumisüvegekbe csak félig, vagy addig sem töltöttem a teát, így kevesebbtől visszaaludt, és végül csak egy üveggel ivott meg egy éjszaka alatt. Ezt esetleg lehet még csökkenteni, illetve még a cukor mennyiségét is csökkentettük, hogy ne legyen annyira finom, és tényleg csak akkor igya, ha szomjas. Sajnos a vizet nem fogadta el éjszakára, de nappal igen, úgyhogy kompenzálás képpen nappalra csak vizet kapott. Esetleg mézzel kiválthatod a cukrot, és akkor kíméled a fogát.

Szóval, csak fokozatosan! :)

2015. febr. 1. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!