1 napos a babám és semmi tejem nincs?
24 órája szó szerint folyamatosan a mellemen van a babàm. De semmi tej nem jön. Szegény már vörös fejjel ordított
Jött egy tanácsadó aki meg is nyomkodta a mellem és mondta is ,hogy tényleg nem jön belőle semmi
Egy fecskendő segítségével kapott most 10 mili tápszert kb amitől egyből be is aludt utána
Az első babám gond nélkül szoptattam
Nem értem ,hogy miért nem jön semmi. Még az élő tej sem
Mit gondoltok?
Lehet,hogy még a hormonok nem kezdtek el dolgozni,bár valóban előtejnek már lennie kellene.
Masszírozással esetleg meg tudod serkenteni,de ott előbb a hormonoknak és a babának kellene megindítania legalább egy pár csepp előtejet.
Tejserkentő (?)
Nekem harmad napra volt mind a két gyerkőcnél.Lehet,hogy neked is kell egy pár nap mire elindul a folyamat.
25 h -n keresztül egyszer sem!!! Került mellre a lányom. ( hiába kértem a kórhàzban segítséget, eddigre okîtottam ki magam a neten rendesen.. én azt hittem naívan, hogy zsigerből jön a dolog)
Ezután nagyon gyakran volt mellen, valamennyi biztos ment neki, bár nem vettem észre, de a súlya elindult fel.
5. Nap otthon lövellt be.
Ezutàn 2,5 évesen választottam le nagy nehezen….
Szóval nyugi!!!
Kitartàs, meglesz az eredménye.
Jah és igyál rendesen
( mérni nekem csak a 4. Nap mérték , amikor jöhettünk haza)
Mind a két gyerekemnél szülés után a 3. és 4. napon lövellt be a tejem. Ahogy haza értünk a kórházból, leültem és éreztem, hogy “na most..”!
A kórházban pótlást kaptak. Otthon már ki sem bontottam a tápszert!
Sokat legyen mellen. Igyál nagyon sokat! De tényleg nagyon sokat! Rostosokat, teákat, meg vizet! Egyél rendszeresen.
Be fog indulni, nyalom! De ha nem, az sem baj!
Köszönöm mindenkinek. Csak tényleg olyan fura. Ilyenkor már volt előtej az első babàval. Vele nálam is olyan 5.napon lövelt be.Csak,hogy most előtej sincs🌻
Most meg mint a Szahara. Semmi 🤷 sokat van rajta,gondolom komfortnak is használja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!