Igény szerint szoptatott babátok szopja az ujját? Vagy
cumizik?
Figyelt kérdés
3 hós babám egyiket sem teszi, pedig a nappali alvásoknál nagyon gyakran látom, hogy fél óra, 3/4 óra múlva keresni kezd vmit a szájába, gyűri a pelust, ujját nem találja, cumit kiköpi, így ha nem adom oda a cicit, felébred. A cicin viszont csak cumizik, nem szopja, és így tud visszaaludni. Ezért szeretném, ha megtalálná az ujját, vagy elfogadná a cumit.
Az enyem is 3 hos en is azt varom vartam hogy megtalalja az ujjat de nem sikeredik neki.Ezert en is cicivel altatom,meg mindeg ez a leggyorsabb.Cumitol oklendezik 3 van neki.
2010. nov. 27. 22:44
12/36 anonim válasza:
Az igény szerint szoptatott babák nem cumiznak. Én mindig mellre teszem, amikor azt látom, hogy szüksége van rá. Ezért is igény szerinti a szoptatás. Néha ugyan fárasztó, van hogy, nem takarítok, vagy nem főzök, de nem tart ez örökké. A baba a legfontosabb. Amúgy 6 hónapos a kisfiam, és egyre ritkábban igényli a szopit... lassan kezdem majd a hozzátáplálást is. Sztem amúgy az használ cumit, akinek nincs annyi ideje a babájával lenni.
2010. nov. 28. 07:37
13/36 anonim válasza:
utolsónak
és 20 hósan is mellre teszed????
2010. nov. 28. 08:52
14/36 anonim válasza:
Mondjuk akinek 4 gyereke van biztos nincs annyi ideje.
2010. nov. 28. 09:03
15/36 anonim válasza:
ha igényli, igen 20 hósan is mellre teszem, nézz be ide, eü világszervezet is ezt mondja:
www.lll.hu/szfuzet
4 gyereknél persze más a helyzet, ahogy más a helyzet annál, aki mondjuk falun él, és tehenei, tyúkjai stb vannak, ott az embernek nincs annyi ideje, ott érthető a cumi stb. Félreértés ne essék, én nem ítélem el a cumiztatást (csak nem látom hasznát, így aki teheti sztem kerülje). A kérdés amúgy is az igény szerint szoptatott csecsemőkre vonatkozik, ahol nincs helye cuminak. Ha van cumi arra már nem teljesen érvényesül az igény szerinti szoptatás. Mindenkinek sikeres szoptatást kívánok!
2010. nov. 28. 10:59
16/36 anonim válasza:
Az enyém 20 hónapos 2-3 szor szopik, de ha kéri a cumit, akkor odaadom neki.
2010. nov. 28. 13:45
17/36 anonim válasza:
Ha van cumi, nem érvényesül az igény szerinti szoptatás??????? No comment, ez már annyira sötét agyra vall, hogy nem mondok semmit. Már értem, ki miatt van a szégyenfalon ez a kérdés.
2010. nov. 28. 13:50
18/36 anonim válasza:
utolsónak, igen képzeld, nézz már utána az angol nyelvű egészségügyi világszervezet lapján. Ugyanis, ha a baba elkezd tátogni a szájával, mellre kell tenni, nem pedig a cumival betömni a száját... UNICEF!!!!!
2010. nov. 28. 14:17
19/36 anonim válasza:
hogy lehet olyat írni, hogy sötét agy? Én senkit nem bántottam, próbálok segíteni, ha nem tetszik, akkor elmondhatod a saját véleményedet, de nincs arra szükség, hogy bántsál másokat... ez érzéketlenség!
2010. nov. 28. 14:20
20/36 anonim válasza:
Nem cumival tömtem be, de nem lehet 0-24 óráig szoptatni.
Főleg ha van még monduk egy gyereked, akit ide-oda vinni kell..
Te nem főztél, vásároltál be, nem mentetek sehova...csak ültél a fotelban magadon a gyerekkel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!