Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerint szoptatott...

Igény szerint szoptatott babátok szopja az ujját? Vagy cumizik?

Figyelt kérdés
3 hós babám egyiket sem teszi, pedig a nappali alvásoknál nagyon gyakran látom, hogy fél óra, 3/4 óra múlva keresni kezd vmit a szájába, gyűri a pelust, ujját nem találja, cumit kiköpi, így ha nem adom oda a cicit, felébred. A cicin viszont csak cumizik, nem szopja, és így tud visszaaludni. Ezért szeretném, ha megtalálná az ujját, vagy elfogadná a cumit.
2010. nov. 26. 18:10
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

az én lányom kb. 4 hónapos kora óta folyamatosan szopizza az ujját, előtte csak véletlen találta meg.

Kitartás!

2010. nov. 26. 18:14
 2/36 anonim ***** válasza:
Az én fiam 14 hónapos, igény szerint szopott, de sosem cumizott, mindig kiköpte, és az ujját sem szopta. Inkább a rágókákat "eszegeti". Nálunk sosem volt gond az alvásnál, van neki egy kis morzsikendője és annak a csücskét csócsálgatta.
2010. nov. 26. 18:16
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem...A cumitól öklendezik.....Se üveg,se cumi,se az úja.Igényszerint szoptatok.A lányomat is ö 3 hónapig cumizott azt sem rendesen......6 hós korától azt sem.Ö sem szívta az úját.
2010. nov. 26. 18:17
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

szia, Nekem is 3 hós a babám, és cumizik is, és szívja az ujját is, ha a cumi kiesik neki. Nem válogatós..:-)

Lehet nem tetszik neki az a cumi ami vettél, nem? próbálj más fajtát...nekünk avent van.

amúgy az is jó, ami előttem írtak, az a morzsikendő, illetve én alvókának hívom. a Dm-ben is lehet kapni, tök aranyosakat, asszem kb. 1200ft.

2010. nov. 26. 22:01
 5/36 anonim ***** válasza:

olyan 4 hónapos korában rászoktt az ujjszopásra. jobb mutatóujj :)

majd 7 hónaposan kinőtte az ujját, és cumizik azóta :)

2010. nov. 27. 00:00
 6/36 anonim ***** válasza:
Bal huvelykujjat, par napja talalta meg, azota nagy kedvenc. 3 honapos a kicsi lany.
2010. nov. 27. 07:14
 7/36 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, mit csináljak, adtam neki ilyen kisebb zsebkendőt, hátha az jobb, mint a pelus, nem kell neki. Cumiból 6 fajtát próbáltam, öklendezik mindtől. Ugyanakkor ma is azért nem bírt elaludni, mert szopott volna vmit, de nem volt mit. Így hát jobb híjján megint a cicin aludt el. Pedig az ökle folyamatosan a szájában van, egyszerűen nem értem, miért nem találja az ujját, holott az UH felvételeken nem egyszer úgy látszott, hogy szopta már a pocakban is!?
2010. nov. 27. 12:48
 8/36 anonim ***** válasza:
56%
fiam sosem cumizott,15 hónapos.a bal hüvelykujját szopja pár hónapos kora óta.szerencsére nem egész nap,csak alváshoz kell neki,meg napközben néha azzal nyugtatja meg magát.én próbáltam cumit adni neki,mert folyton cicin akart lenni,de öklendezett tőle,kiköpte.így megtalálta az ujját.(és nem az úját,mint előttem írta egy válaszoló)
2010. nov. 27. 13:35
 9/36 anonim ***** válasza:

Cumizott/ik, leginkább ha fárdt, vagy nyűgös

emelett 20 hónapja cicizik.

Fima is nagy cumis volt, mégis 21 hónapig ciczett.

2010. nov. 27. 15:23
 10/36 anonim ***** válasza:

tegnapi 22.01. vagyok.

Hát ha a pelus bejön neki, akkor hagyjad, hogy azt szopizza. szerintem napok kérdése, és rátalál a te kicsid is az ujjára.

szia

2010. nov. 27. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!