Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyuka ihat forralt...

Szoptatós anyuka ihat forralt bort, ha kiforralja belőle az alkoholt?

Figyelt kérdés

dec. 31. 18:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
58%
Te keresel önigazolast szerintem. Többiekről azt se tudhatod anyák vagy sem. Csak magadban lehetsz biztos.
jan. 2. 00:38
 42/44 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel te se tudhatod rólam. De nekem édes mindegy, hogy anyák vagytok-e vagy sem. Mit számít az nekem?

Aztán mire keresek? Feltettem egy kérdést, amire kaptam válaszokat. Mindenki írt mindent, saját kútfőből. Ez pont arra volt jó, hogy utána nézzek hiteles forrásban. Megtaláltam, úgy cselekedtem. Azóta már csak röhögni jövök ide az ilyen ostoba trollok válaszain, mint például te.

Kapszkodj meg, most is épp ittam egy pohárral, miután megszoptattam és lefektettem a kisbabámat🥂😘

jan. 2. 01:00
 43/44 anonim ***** válasza:
37%

41, éppenséggel jelentem, én nem anyuka vagyok. Hanem apuka.

A kérdés megválaszolásához biológia-anatómia ismeret kell, nem pedig két X kromoszóma.

jan. 2. 09:12
 44/44 anonim ***** válasza:
#43: ahogy én is. De néhányan itt sokszor azt hiszik csak anyák írnak.
jan. 4. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!