Szoptatós anyuka ihat forralt bort, ha kiforralja belőle az alkoholt?
#31! Látod trollocskám, nem🤷🏼♀️
De nyugi, egyáltalán nem vagyok fiatal, a következő generációban még bízhatsz😉
"egy idő után semmi örömforrása nem marad"
Az alkohol az örömforrás?? Azt hiszem ezt hívják alkoholizmusnak. 😢
Szomorú, hogy valakinek egy pici baba mellett keresni kell az öröm forrást amikor épp a baba az ami folyamatosan örömet ad, pláne ennyire az elején. Mert egy kamasz néha rendesen ki tudja akasztani a szüleit, na de egy kisbaba akivel még minden rózsaszín, csupa öröm? ☺️😊😊😊
Hátazigen, milyen jófejek itt:D
Látom, egyesek nem értik azt, hogy lehet, csak megfelelő körülmények között.
Valaki itt írta korábban a fűszeres ételeket is. Arra mi a zindok? Az alkohol még oké, az valóban árt, ha a csecsemőbe kerül, de a fűszeres étel?
Van egy ilyen babona, hogy a fűszeres étel megindítja a vetélést, de ez ugye egyrészt nem tény, csak babona, másrészt meg itt szoptatós anyáról beszélünk, az a gyerek már kint van. Szóval aki írta, megindokolná, hogy miért kerülendő a marhapöri?
Addig nem kell aggódnóm, amíg nem az az egyetlen örömforrásom, hogy a gyiken keresek önigazolást arra, hogy szuper anyu vagyok😁Ugye, kedves #36 és #37😉?
Nagyon figyeljetek, mert egy óriási titkot fogok megosztani veletek. Aki életében legalább 2x ivott már akár 1 pohár alkoholt, annak mind örömforrás, akár alkoholista, akár nem. Ugyanis az 1. lehet kíváncsiság, de a 2.miért, ha sz@r? Te tényleg annyira hülye vagy, hogy azért iszol alkoholt, hogy rossz legyen?#38! Hagyd, én csak sajnálom őket. Én mindenkitől csak azt hallom, hogy látszik, mennyire kiegyensúlyozott, boldog baba a gyerekem, ő se panaszkodott még én meg tökéletesen érzem magam anyaként. Innen nézve rohadt sz@r lehet nekik, mert ez nem adatott meg, akkor ugyanis nem szorulnának ra erre a trollkodásra😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!