Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyuka ihat forralt...

Szoptatós anyuka ihat forralt bort, ha kiforralja belőle az alkoholt?

Figyelt kérdés

dec. 31. 18:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18%
Részegesek. OMG
jan. 1. 01:12
 22/44 babyboom567 ***** válasza:
28%
Nyugodtan lehet lepontozni, de miért nem lehet kibírni alkohol nélkül a terhességet és a szoptatást?
jan. 1. 14:08
 23/44 anonim ***** válasza:
58%
22, miért ne lehetne inni ha lehet szoptatás alatt? Ha tilos persze hogy nem, de ha egyszer lehet mert kimegy belőled X idő után, akkor miért ne?
jan. 1. 15:23
 24/44 anonim ***** válasza:
12%
Ennyi alkoholistát... gondolom a cigaretta teljesen rendben van terhesség és szoptatás idején.
jan. 1. 15:31
 25/44 A kérdező kommentje:

#22! Nem arról van szó, hogy nem lehet kibírni, hanem, hogy van-e értelme "kibírni". Semmi gond nincs azzal, ha valaki soha nem ivott egy kortyot se terhesség előtt se, mert az nyilván ne igya meg azt a pohár bort, attól, hogy lehet. De aki addig megitta...Nos, egyébként is egy csomó mindenről lemond, jó esetben nem a gyerek miatt, hanem a gyerekÉRT, olyan dolgokról, amiről muszáj. Ha olyasmitől is megfosztja magát rendszeresen, amitől nem kéne, egy idő után semmi örömforrása nem marad és azt fogja gondolni, hogy ennek oka a gyerek. Egyetlen öröme az marad, hogy a gyiken áll bele olyan anyákba, akiknek nem ment el teljesen a józan eszük attól, hogy szültek. Ld.: #24 válaszoló.

Ezek azok a mártír szülők, akik később hálátlannak nevezik a gyereküket, mert ők bezzeg MIATTUK mindenről lemondtak. Hát, az én gyerekemnek nem kell hálásnak lenni semmiért, mert én akartam őt és nem ő engem. Amiről lemondok, önként teszem és soha nem várok érte viszonzást. Olyasmiről viszont nem mondok le, ami az ő szempontjából semleges, neki attól nem lesz se jobb, se rosszabb.

Tisztázzunk valamit. A mártír szülő nem jó szülő. A mártír szülő a toxikus szülő. Hogy honnan tudom, hogy mit fog 20-30 év múlva a gyereke fejéhez vágni? Onnan, hogy már most egy torz kép él a fejében az anyaságáról. Felsőbbrendűnek képzeli magát, jobb anyának, mint az, aki kegitta azt a pohár bort és órákkal később, amikor már kiment az alkohol, megszoptatta a gyermekét. Miközben mindkét gyerekbe ugyanannyi alkohol került ezáltal. Ő azt hiszi, tett valamit a gyermekéért(lemondott az alkoholról), miközben SEMMIT nem tett, ahogy a másik se ellen. Ugyanolyan szinten vannak ebből a szempontból.

jan. 1. 16:35
 26/44 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező már ennyire elkanyarodtál? Sok volt a forralt bor... Nagyon önző ember lehetsz.
jan. 1. 17:46
 27/44 A kérdező kommentje:

#24! Én kanyarodtam el, cica? Hát, ki keverte ide a cigit, aminek köze se volt a kérdéshez?🤣Mellesleg a saját kérdésem arra kanyarítom, amerre akarom, te viszont nyugodtan keress magadnak olyan kérdést, amihez passzol a semmitmondó válaszod😉

Igen, sok volt az az egy pohár🤣

De nyugodj meg, én legalább kijózanodom, belőled viszont sose megy ki a hülyeség 😂 Szerencsére ilyen szánalomhegyek véleménye sose foglalkoztatott és ez után se fog.

jan. 1. 18:01
 28/44 anonim ***** válasza:
83%
Csokievés, szoláriumozás és wellness-fürdőzés nélkül is ki lehet bírni a szoptatást, de ezekről sem kell lemondani, mert nem árt a babának. A mértékletes, megfontolt alkoholfogyasztásra ugyanez igaz.
jan. 1. 18:02
 29/44 anonim ***** válasza:
83%

Azért a cigit meg az alkoholt nem kéne egy lapon emlegetni. A cigivel konkrétan azzal is ártasz ha beszívja a füstöt, vagy érintkezel vele utána mivel a bőrödbe beivódik, az alkohol pedig kimegy a szervezetből.

Egyébként sok mindenbe bele lehetne kötni, amik közül ti "szent" anyukák is csináltok eleget mêgsem teszi meg egy normális ember.

A kérdező alapvetően nem tudom milyen anya, de attól hogy megoszlik egy pohár bort pont nem lesz rossz anya hiszen, nem megy át a tejbe ha kivárja az ürülést.

Ez az egyik. A másik miért nem azoknak szólogattok be akik a játszótéren cigiznek, dobálják szét a csikkeket, mikor fél méterre ott a kuka, (anyukák is), vagy akik a szemetet dobálják szanaszêt akárcsak az utcán, vagy akik orditoznak a gyerekkel, stbstb. Ja hogy olyannak kell beszólni meg alkeszozni akit nem is ismersz. Egyébként anya létetekre tudjátok mit jelent az a szó hogy alkesz? Alapvetően engem nem ábrándït ki az ha valaki nem tud valamit, de az már igen, ha valaki nem tud valamit és lusta arra hogy utánanézzen, és mindemellett még jogtalanul bántja a másikat. Grat, jó kis mentalitást adtok át a gyerekeknek.

jan. 1. 19:29
 30/44 anonim ***** válasza:
jan. 1. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!