A férjnek, illetve anyósnak vagy családtagoknak mennyire van joga beleszólniuk abba, ha az anya nem nagyon akar szoptatni, inkább tápszer mellett dönt?
29,
Ha olyan nehéz tápszerezni, miért is nem próbálsz meg szoptatni a másodikkal?
Kis önellentmondást érzek. 😅
Senkitől se hallottad, hogy könnyebb a tápszer? Igazából csak az tudja, aki mindkettőt próbálta.
Én igen. Ezerszer könnyebb volt a tápszer. Na most mi lesz?
Hihetetlen egyszerűen, amit itt felnőtt nők művelnek, mert épp valaki, akit NEM IS ISMERNEK, nem anyatejjel táplálja a SAJÁT gyerekét 😂
A tejjel a gyerek az agyatokat is kiszívta?
De, cumizni tud alvás közben, játék közben, stb, én meg nem akarok egy élő cumi lenni a masfel eves gyerekemnek, köszi 😊
Amugy nem tok mindegy ki mit csinal? Zarojelben kerdezem
Mert már most tudom, hogy nem termelek prolaktint. Azért nem fogok szenvedni vele, mert csak fájni fog, de úgysem lesz tejem. A hormonpanel kimutatta. Meg azért is fogok tápszerezni, mert ehhez van kedvem. Nehezebb, igen, ugyanis isten se tudja, hogy a második gyereknek melyik tápszer lesz a megfelelő. A fiamnak a nyolcadik lett jó. Cumisüvegből meg a harmadikféle.
Viszont tudom azt, hogy nem az anyatej teszi a jó anyát. Most megbotránkozhattok, ez van. Remélem ettől nagyobb lesz a tejhozam. Nem majd még itt hisztiztek, mert valaki nem úgy csinál valamit, ahogy nektek tetszik.
Neked könnyű volt a tápszerezés, örülj neki. Másnak meg kínszenvedés, mert hasfájós, allergiás, refluxos, érzékeny a baba. Köss már bele, ősmami.
Cumit meg nem adnék neki, ezer módon meg lehet nyugtatni, nem csak kajával meg pótszerekkel.
Amúgy olyantól is hallottam, hogy nehezebb a tápszer, aki szoptatott is. Akkor most mi van? Feldől a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!