Rossz anya az aki - bár van teje - nem szoptatja a gyerekét, mert nem olyan kényelmes?
Mint a cikkben szereplő személy: [link]
Meglepően sokan értenek vele egyet, hogy a saját kényelme az első, a gyerek pedig másodlagos
Nem rossz anya, ahogy a szoptatástól sem lesz senki jó anya, hiába gondolja ezt itt pár egyén.
Döbbenetes, amit itt megengedtek maguknak néhányan. Gondolom mit taníthatnak a gyereküknek, dehát ők már jó anyák, hiszen szoptattak, más nem számít...
Remélem, akik itt sz_Ranyáznak másokat, hatalmasat élveznek rá:D
Betegek vagytok basszus. Anya vagyok, el nem tudom képzelni, hogy érdekeljen annyira más anya, nő, hogy OK NÉLKÜL, 0 kontextussal pálcát törjek felette, csaholjak, hogy "Igeeen, te rossz anya vagy!! Bibibiii, én szoptattam!!".
Nem ettől függ.
Mi az első 4 hetet végigküzdöttük, fájtak a melleim, vérzett, egyszerűen gyomoridegem volt, ha meghallottam, hogy sír a baba és tudtam, mi következik. Utáltam az egészet.
A gyerekorvosunktól kérdeztem, meddig erőltessük ezt, ő azt mondta, hogy erőltetni semeddig nem kell, addig csináljam, amíg a babának ÉS nekem is jó. Sokkal többet ér hosszútávon egy boldog, kiegyensúlyozott anyuka.
6 hetes korára teljesen átálltunk a tápszerre, és megváltozott az életünk, életminőségünk. Újra nőnek éreztem magam, nem rettegtem az etetésektől, a gyerekem mosolyogni látott, amíg evett, nem csendben sírni. Egyet bánok, hogy ezt nem hamarabb léptük meg.
"Főleg második gyereknél tudja már előre az ember, hogy az elsō hónapok a szoptatásról szólnak. "
Sajnálom, hogy a társadalom ezt nevelte beléd! :(
Ez olyan, mint, hogy a kórházi napok nem wellness napok, hanem a túlélésre kell játszani és csendben tűrni, ha a csecsemős, vagy az ügyeletes éppen aláz?
Nekünk az első hónapok a rózsaszín, babaillatú boldogsággal teltek, nem a mellgyulladással, fejéssel, 0-24 melltartós léttel, meg felázott mellekkel...
Istenem, ez a 3 pipás szerencsétlen más kérdéseknél is ontja magából a hülyeséget. :D
Bari, szembemész a forgalommal állandóan, nem tűnik fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!