Rossz anya az aki - bár van teje - nem szoptatja a gyerekét, mert nem olyan kényelmes?
Mint a cikkben szereplő személy: [link]
Meglepően sokan értenek vele egyet, hogy a saját kényelme az első, a gyerek pedig másodlagos
Jojo, kiveteleztem a naggyal, a gyerekem meg lelki nyomorek lett. Mindketto.
De mar 6 eves a kisebb, erdekelne ez mikor jon ki rajta? Es a nagyon!? Nagyon varom!!!
Kerlek mondjatok meg!!!
Szoval eddig par ev volt, most meg mar 20 ev lett belole, csak mert nem szoptattam?
Jolvan, rendben. Akkor varom 20 ev mulva, hogy tonkretettem a gyerekem eletet, akinek a vallan fogok sirni (?). Veletlenul se az szamit, hogy hogyan neveljuk oket. Nem. Az szamit, hogy abbahagytam a szoptatast, mert en igy szerettem volna, egy olyan korban, amire nem is emlekszik.
OKE🤣😭
majd akkor ha a kicsit felvilágosítják hogy ő sose kapta meg azt amit a nagy, azért nem szoptattad hogy neked és a szent nagynak jó legyen. Aztán majd jössz sírni brühühü miért nem szeret a gyerekem?
Amúgy meg a lelki problémák olyan 10-11 éves korban szoktak kezdődni, a kiskamasz kor kezdetével. Mikor már elég értelmes hogy magától rájöjjön dolgokra
De ezt honnan veszitek? Komolyan, milyen teoriakat raktok ossze a fejetekben, csak mert NEM SZOPTATTAM,ezert ez azt jelenti, hogy kiveteleztem a naggyal? Azt irtam, hogy vegre szabad lett ket kezem. Attol meg a pici ott volt mellettunk, nem volt kirakva az udvarra, hogy akkor nevelje fel magat.
Komolyan mondom undoritoak vagytok. Ha egy no ugy dont, nem szoptat, mert a csaladi elet neki fontosabb es igy tudta jol megoldani, akkor mar mindenfele undorito szar szemetnek be van allitva.
Na feladom, tenyleg, szerencsere en tudom, hogy mi van itthon, ti meg nyugodtan hergeljetek magatokat a kitalalt baromsagaitokkal 😂😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!