3. Baba szoptatás?
Olyan nincs hogy túl gyenge tej. Van az előtej ami vizesebb és van a hátsó ami zsírosabb ezért nem jó gyorsan váltogatni a két mellett. Az éjjeli tej pedig duplán táplálóbb.
Mi az hogy nem megfelelően? Mert sok anya azt hiszi vagy épp az orvos védőnő mond neki hlyeseget hogy nem hízik jól aztán csak szimplán annyiról van szó hogy ő így gyarapszik mert mondjuk anyuka vagy apuka is vékony gyerek volt vagy épp a felmenők közül. Hihetetlen számomra hogy egy orvos nem szakszerű, vagy ha nem ért hozzá akkor nem küld el inkább egy szakértőhöz. Persze elhiszem hogy van az amikor ténylegesen nem tud egy anya szoptatni de ahogy látom leginkább vagy az önzőség van jelen vagy az hogy még egy orvos is kukaságot mond, vagy egy védőnő rossz tanácsokat ad vagy szájhagyomány útján terjedő hiedelmeket hiszi el és fuccs az egész szoptatás.
De szívből javaslom a szoptatástámogatás csoportot Facebookon. Szakértők vannak ott, akik ha probléma van tudnak válaszolni. De lehet hogy kérdésre sincs szükség mivel nagyon sok anyag van fent a szoptatással kapcsolatban eltudod őket olvasni.
Sok sikert.
Elsőt nem tudtam, másodikat igen. De ehhez az kellett, hogy normálisan feltártam a korábbi kudarc okát és tudatosan készültem a megoldásra. Rengeteget olvastam, segítséget kértem. Anélkül nem ment volna. Kellett egy nagy adag mák is, hogy a kicsinél nem volt eü-i hátráltató tényező.
Én is javaslom a FB csoportot
még egy szavazat a Szoptatástámogatás fb csoportra! youtube-on is vannak videók a jó szoptatásról, helyes rácsatlakozásról
(hogy császárral születik a baba, annak nincs jelentősége, annak viszont igen, hogy – főleg az elején – mennyit van mellen a baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!